Roy van Bezooijen stelt zich voor

Van Mossel Wijk bij Duurstedemaandag 13 februari 2023 12:56

Roy is de nieuwe Salesmanager van Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede. Leer hem kennen!

  • Wie ben ik? Mijn naam is Roy van Bezooijen en ben 30 jaar oud. Sinds 9 September 2022 ben ik getrouwd met mijn vrouw Mandy. En hebben wij samen een zoon van 3 jaar. (Liam) Ik ben woonachtig in Buren, en heb daarvoor wel 25 jaar in Wijk bij Duurstede gewoond.
  • Wat is mijn Achtergrond? De opleiding welke ik gevolgd heb is MBO-4 Verkoopmanagement Mobiliteitsbranche aan het Automotive College in Nieuwegein. Wat betreft werk ben ik sinds 1 November 2022 voor de 2e keer in Dienst gekomen vande Renault vestiging in Wijk bij Duurstede. Mijn eerste periode was van Oktober 2013 tot September 2018, waarin ik de functie van eerst Stagiair en later (Junior) Verkoopadviseur ingevuld heb. Daarna ben ik 3,5 jaar werkzaam geweest als Verkoopadviseur Volkswagen bij Muntstad waar ik tot November 2022 gewerkt heb. En per 1 November 2022 ben ik gestart als Salesmanager voor Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede, en keer ik daarmee terug naar mijn roots en keer daarmee terug naar Wijk bij Duurstede.
  • Wat zijn mijn dagelijkse werkzaamheden: Mijn voornaamste taak is het aansturen van mijn collega Verkoopadviseur en het verkopen van zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Tevens hou ik me ook bezig met het prijzen en fotograferen van auto’s. Maar ben ik ook bezig met het verbreden en verbeteren van ons netwerk in Wijk bij Duurstede en omstreken. Daarin is de OKW érg belangrijk.
  • Waarom ben ik teruggekeerd naar Wijk bij Duurstede? Laat ik vooropstellen dat ik ambitieus ben en me graag verder wil ontwikkelen, daarin is de functie vanSalesmanager voor mij dé perfecte vervolgstap. De vestiging in Wijk bij Duurstede is niet extreem groot, en heb daarom voldoende ruimte om mezelf in alle rust verder te ontwikkelen. Daarnaast liggen mijn wortels zoals gezegd in Wijk bij Duurstede en was de keuze om terug te keren daarom niet heel moeilijk.
  • Wie is Van Mossel? Van Mossel telt ruim 300 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk en is merkdealer van een scala aan toonaangevende merken, denk hierbij aan: Audi, Volkswagen, Ford, Peugeot, Opel en dus Renault. Wat ik daarnaast wil benadrukken is dat wij niet alleen Renaults verkopen, maar je dus van harte welkom bent voor 1 van onze 26 merken en wij daarin volledig kunnen voorzien en ontzorgen! 
  • Wat is voor mij belangrijk aan de OKW? Wat ik met name erg belangrijk vind is om zichtbaar te zijn voor de (Wijkse) ondernemer. Het aanboren van een netwerk is in mijn opinie daarin erg belangrijk. De (Wijkse) ondernemer mag mij/ons daarom ook altijd benaderen als het om mobiliteit gaat. Wij als Van Mossel kunnen daarin van A tot Z voorzien. En dat voor maar liefst 26 merken!  

Sluiten