Wijnactie Lions Levefanum

donderdag 03 november 2022 11:08

Na het succes van vorige jaren organiseert Lions Levefanum ook in 2022 wederom de Wijnactie. U kunt voor een zeer scherpe prijs topwijnen inkopen. De gehele opbrengst gaat naar lokale goede doelen.

De wijnen zijn geselecteerd door kenners die al meer dan 30 jaar zich bezighouden met wijnselectie in Europa en daarbuiten. Door een slimme inkoopstrategie zijn de wijnen zeer concurrerend geprijsd.

 

De gehele financiële opbrengst van de wijnactie is bestemd voor diverse sociaal-maatschappelijke doelen in Wijk bij Duurstede en omgeving.

Naast de Dijkenloop, Voedselbank en Calypso hebben we met de Wijnactie extra aandacht voor:

 

• Kinderboerderij de Vliert: Vele inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede, maar ook daarbuiten, kennen de kinderboerderij, waar generaties kinderen hun tijd hebben doorgebracht. De Kinderboerderij is sinds 1973 uitgegroeid van een bouwval tot een mooie locatie met de diverse (dieren)verblijven, het educatief centrum en een prachtige speeltuin. Voor het in standhouden van de kinderboerderij is de stichting volledig afhankelijk van giften en legaten. Lions Levefanum draagt graag een financieel steentje bij. 

 

• The Happy Horse Kids foundation: De stichting is bedoeld voor minder bedeelde kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar die dol op paarden zijn. Er is geen geld om naar een manege te gaan en zo hun behoefte aan samenzijn met paarden te vervullen. Omgaan met paarden geeft troost, rust en verbeteren het zelfvertrouwen van kinderen. Lions Levefanum wil graag uit de opbrengst van de Wijnactie een bijdrage leveren in de aanschaf van benodigde ruiterkleding.

 

Graag benadrukken wij nog eens dat u met het bestellen van onze wijnen niet alleen u zelf een plezier doet maar dat u daarmee ook een welbestede bijdrage levert aan de sociaal- maatschappelijke instellingen en activiteiten die onze steun zo hard nodig hebben. 

 

In bijgevoegd document wijnbeschrijvingen treft u informatie aan over het assortiment.
Het bijgesloten bestelformulier kunt u gebruiken om de wijnen te bestellen. Dit formulier kunt u sturen naar: levefanumwijnactie@gmail.com

Voor meer informatie over Lions Levefanum, zie www.levefanum.lions.nl

 

Lions Levefanum

Vriendelijk groeten,
Mark Berntssen

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Bestelformulier Lions Wijnactie 202257,0 kBapplication/vnd.ms-exceldownload
Sluiten