AEGIR‐Marine is uitgeroepen tot World‐class Workplace 2022

AEGIR-Marine logodinsdag 29 maart 2022 11:29

Goed werkgeverschap staat hoog in 't vaandel bij Wijks bedrijf met werknemers over de hele wereld.

AEGIR‐Marine press release – 29 March 2022


AEGIR‐Marine en Effectory maken met groot genoegen bekend dat AEGIRMarine is uitgeroepen tot World‐class Workplace 2022, een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap. AEGIR‐Marine is een organisatie waar veel in het werk wordt gesteld om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te behouden en vergroten, deze titel onderschrijft hun inzet.

 

Bovengemiddelde eNPS‐ en werkgeverschapsscore

Om de titel van World‐class Workplace 2022 te verdienen is bij AEGIR‐Marine een uitgebreid onderzoek gehouden onder de medewerkers. Hierin werd hen gevraagd naar hun eigen bevlogenheid en de rol die hun werkgever daarin speelt. De resultaten gaven aan dat de eNPS‐ en werkgeverschapsscore voor AEGIR‐Marine boven de door Effectory gehanteerde benchmark ligt. Jaap Bernsen, HR‐Manager bij AEGIR‐Marine, zegt dankbaar en trots te zijn op het behalen van deze onderscheiding: “Bij AEGIR‐Marine doen we er niet alleen alles aan om onze klanten het allerbeste te bieden, maar ook onze eigen mensen. Als Nederlandse organisatie met medewerkers over de hele wereld, vinden wij het ontzettend belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt.”

Beoordeling van eigen medewerkers

World‐class Workplace, voorheen in Nederland bekend als ‘Beste Werkgevers’, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World‐class Workplaces worden door hun eigen medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten. Organisaties kunnen het keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. De benchmarks van Effectory zijn dan ook gebaseerd op miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. De hoge ranking van AEGIR‐Marine is dus vergeleken met een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

 

Over AEGIR‐Marine

AEGIR‐Marine verzorgt wereldwijd service‐ en onderhoudswerkzaamheden voor de maritieme industrie. Merkonafhankelijke service en expertise op het gebied van schroefafdichtingen en voortstuwingsinstallaties, gedreven door onderzoek en innovatie. Met ruim 165 medewerkers in Nederland, Singapore, China, Namibië, de VS, de Verenigde Emiraten en Panama doet de titel ‘Worldclass’ recht aan deze global employer.

 

Press Contact

For interviews, additional information and/or images, please contact:
AEGIR‐Marine BV
Attn. Els Roeterink, Manager Communication & Quality
tel. +31 343 432 509
e.roeterink@aegirmarine.com

Sluiten