Economische herstelconferentie regio Utrecht

Back-in-better-business-logovrijdag 11 juni 2021 15:19

Voor alle ondernemers: herstelconferentie “Back in Better Business” georganiseerd door de provincie Utrecht (samen met VNO-NCW, Rabobank, MKB-Nederland en de Regionale Ontwikkelings Maatschappij (ROM)). De conferentie is voor ondernemers en bestuurders. De conferentie is vrijdag 9 juli 2021 van 11.30 tot 14.00 uur.

Back in (better) business

Herstelconferentie voor ondernemers en bestuurders regio Utrecht


Op de conferentie staan twee talkshows op het programma en 4 werksessies.
De eerste talkshow staat stil bij het regionale MKB: de financiële vraagstukken, toekomstplannen en nieuwe business.
De tweede talkshow staat in het teken van de toekomst van winkelgebieden en binnensteden.

Meer over het programma staat hier https://backinbetterbusiness.nl/programma/
Aanmelden is gratis en kan ook via deze website. 

Uitnodiging van de organisatoren:

Back in [better] business

 

Economische herstelconferentie regio Utrecht

 

Ondernemers, groot en klein, hebben een pittig jaar achter de rug. En het leed is nog niet  geleden, ook al lopen orderboeken en terrassen stapsgewijs weer vol. Ondanks de verschillen tussen ondernemers was er ook een rode draad: we zitten niet bij de pakken neer, we zoeken naar waar nog wel ruimte zit. Die verhalen krijgen een podium tijdens de online miniconferentie Back in [better] business op.


vrijdag 9 juli 2021 tussen 11:30 - 14:00 uur

In twee talkshows belichten we met ondernemers, experts en politiek bestuurders de staat van het Utrechtse mkb, en de toekomst van winkelgebieden. In vier breakoutsessies gaan we met economische partners in de regio Utrecht dieper in op de ervaringen van ondernemers met veranderingen. Hoe pakten zij innovatie aan? Waarom hebben zij geïnvesteerd in een ‘groen’ businessmodel? Hoe zorg je dat je personeel up-to-date blijft met ICT en andere skills?

 

Hoor hoe andere ondernemers dit aanpakten en hoe overheden en economische partners hierbij kunnen ondersteunen. Natuurlijk is er ruimte om te netwerken, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

 

Aanmelden? Klik hier!

Sluiten