Heel Wijk in de Zon: Doe mee met de collectieve inkoop zonnepanelen voor bedrijven!

PCC Zonnepanelen plinten profielen centralewoensdag 09 oktober 2019 17:27

Zonne-energie is de laatste jaren zeer aantrekkelijk geworden en veel bedrijven in de gemeente Wijk bij Duurstede maken hier al gebruik van. In de laatste week van oktober gaat de landelijke subsidieregeling voor zonne-energie (SDE+) weer open en dit biedt kans voor bedrijven om aan te haken. Met het project Heel Wijk in de Zon werken de gemeente Wijk bij Duurstede, Ondernemerskring Wijk bij Duurstede, Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen en de Eigenwijkse Energiecoöperatie samen om dit te versnellen.

Collectieve project zonnepanelen voor bedrijven


Het project is vorig jaar gestart en 17 bedrijven uit de gemeente Wijk bij Duurstede doen nu al mee. Deze bedrijven hebben een adviesrapport gekregen en hiermee inzicht gekregen in de businesscase voor zonnepanelen. Bij de grote meerderheid van de bedrijven blijken zonnepanelen een positief financieel rendement te hebben. Voor meerdere bedrijven is de landelijke SDE subsidie aangevraagd tijdens de voorjaarsronde en met succes, want ze zijn allemaal toegekend! Tijdens de najaarsronde van de SDE subsidie hopen we weer een aantal bedrijven uit Wijk bij Duurstede mee te kunnen nemen. Interesse om te weten hoe de businesscase er voor uw bedrijf uitziet en om te weten of we voor u de SDE subsidie kunnen aanvragen? Neem contact op met Jeroen Bosma: jeroen.bosma@green-men.nl of  06-13056908.

Over het project Heel Wijk in de Zon


Het project is een samenwerking van de gemeente Wijk bij Duurstede, Ondernemerskring Wijk bij Duurstede (OKW), Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen (PBW) en de Eigenwijkse Energiecoöperatie (EWEC) en wordt financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede en door een bijdrage van de gemeente Wijk bij Duurstede. De begeleiding wordt geboden door energiespecialisten van Green-men en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Voor vragen of aanmelden kunt u contact opnemen met Jeroen Bosma: jeroen.bosma@green-men.nl of  06-13056908.

Reacties op 'Heel Wijk in de Zon: Doe mee met de collectieve inkoop zonnepanelen voor bedrijven!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten