Wat gebeurt er op het bedrijventerrein

dinsdag 11 juli 2017 16:39

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de verbreding van de Weegmaat en daarmee de ontsluiting van het nieuwe bedrijventerrein Broekweg Noord.

Ook onze slagboom en camera ontkwamen niet aan deze verbreding maar uiterlijk na de bouwvak zal éen en ander weer in werking zijn. Bij de camera wordt een kentekenregistratiecamera geplaatst. Daarnaast komen er twee slagbomen in plaats van éen lange; een voor het inkomende en één voor het uitgaande verkeer.

 

De slagboom op de Vogelpoelweg heeft enkele weken open gestaan omdat de motor/reductor die het sluiten en openen van de slagboom regelt, door diverse aanrijdingen en handmatig forceren van de slagboom dermate beschadigd was dat deze vervangen diende te worden. Zo’n motor was bij de leverancier niet op voorraad, vandaar dat de slagboom enige tijd in verticale positie was vastgezet.

 

Tevens worden er stappen ondernomen om zonnepanelen op de daken van de bedrijven te leggen om daarmee stroom op de wekken. Stroom voor eigen gebruik of voor anderen. Volt4U i.c. Rik van der Horst, heeft hierover tijdens de informatie-avond op 30 mei verteld en een dezer dagen kunt u benaderd worden voor een afspraak hierover.

« Terug