Opening zakenseizoen door Ondernamen

maandag 04 september 2017 19:30

4 September: het klinkt nog ver weg. Zeker met de gedachte van een welverdiende vakantieperiode voor de deur! Toch willen we jullie alvast op de hoogte stellen van een bijzonder event vlak na de zomervakantie, zodat je deze alvast in de agenda kunt noteren.


Opening van het Zakenseizoen 2017/2018
Op maandag 4 september organiseert OnderNamen de ‘Opening van het Zakenseizoen 2017/2018’, waarvoor we vanaf 19.00 uur te gast zijn  bij Studio A12 in Bunnik.Deze bijeenkomst is dit jaar voor allé leden uit de zes OnderNamen ‘windstreken’: Lopikerwaard, Woerden, Lekstroom, Utrecht, Amersfoort en Heuvelrug Kromme Rijn. Kortom, bijna 1200 MKB-ondernemers uit de provincie Utrecht krijgen deze uitnodiging!

Bijzondere Bedrijven Beurs
Over het programma verklappen we nog niet teveel, en binnenkort valt de officiële uitnodiging op uw deurmat, maar een belangrijk onderdeel van deze avond is de ‘Bijzondere Bedrijven Beurs’ die we organiseren. Enkele bijzondere ondernemers, of ondernemers die iets bijzonders gepresteerd hebben, presenteren zich deze avond. Zodoende gaat u vol inspiratie weer aan de slag

« Terug