Rotonde adopteren

maandag 10 juli 2017 12:18

Alle rotondes in Wijk bij Duurstede zijn door ons bedrijf verfraaid en worden onderhouden in ruil voor permanente reclameborden. Het idee is ontstaan als een reactie tegen alle bezuinigingen op het openbaar groen. Op deze manier kunnen we Wijk bij Duurstede een stukje mooier maken.

 

Wij hebben voor u ook een reclamebord beschikbaar, namelijk op de rotonde ‘Remus’ in Wijk bij Duurstede (bij de Jumbo/Revius/Jack Beijer).

Met goedkeuring van de gemeente hebben wij voor deze rotonde een inrichtingsplan gemaakt waarbij we reclameborden ter beschikking stellen aan een lokale ondernemer. Er kan een reclamebord van 50x100cm (staand of liggend) met eigen naam+logo worden gemaakt. De opdruk van de borden moet aan de eisen van de gemeente Wijk bij Duurstede voldoen. Ze mogen het verkeer niet afleiden en op elk bord zal een klein logo van Mocking Hoveniers aanwezig moeten zijn.

 

Wij hebben de rotonde al gerealiseerd, wij zorgen voor de reclameborden en zullen dit vakkundig onderhouden voor een termijn van 3 jaar.

 

Kortom: 3 jaar lang uw eigen permanente reclame op een rotonde in Wijk bij Duurstede!

 

Dit kunnen we u aanbieden voor een bedrag van € 1150,- per jaar excl btw.

U ontvangt hiervoor per kwartaal een factuur.

 

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat dit zeer positieve naamsbekendheid oplevert. Mede doordat we ook de lokale media benaderen zoals de Wijkse krant, ’t Groentje, Ditiswijk.nl en facebook. Hierbij zullen we vooral de namen van de ondernemers vermelden.

 

Voor interesse, vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen.

Ik ben benieuwd naar uw reactie.

« Terug