Nieuw OKW-lid:Vorm Centraal

dinsdag 09 mei 2017 20:41

Als freelance Grafisch Vormgever ondersteun ik ondernemers graag met doeltreffende, resultaatgerichte (online) communicatie

Mijn naam is Sander Breddels (35) en ik woon met mijn gezin en twee jonge kinderen in Wijk bij Duurstede. Ik ben Grafisch Vormgever van beroep en heb zo'n 17 jaar ervaring in printmedia, webdesign en marketingcommunicatie.

 

Vanuit Leerdam ben ik in 2001 gestart met mijn eerste bedrijf genaamd Volition Webdesign. Na acht jaar ben ik gefuseerd en heb ik samen met een vennoot 4 jaar lang succesvol binnen Communicatiebureau Spirion in Putten gewerkt.

 

Hierna heb ik in loondienst gewerkt als webdesigner bij V&D en bij Intergamma en heb ik bij een jonge energiemaatschappij genaamd EnergieFlex de complete marketing en brand identity gevormd.

 

Onlangs ben ik gestart als Freelance Vormgever, waarbij ik een diversiteit regionale opdrachtgevers zoek.

 

Mijn kracht is mijn ervaring. Ik werk snel, nauwkeurig en kan cross mediaal vormgeven. Van een logo tot aan een complete brand experience. Eenheid en het belang van de klant staan voorop. Resultaatgerichte communicatie maken, dat is mijn drive. Zowel online als offline. Daarnaast adviseer ik ondernemers in keuzes en begeleid en voorzie ik indien nodig zelfs in productie en drukwerk verspreiding.

 

Ik werk met uiterste precisie, maar als ondernemer besef ik maar al te goed dat prijs een belangrijke factor is. Ik zal dan ook snel, accuraat een ontwerp op maat maken. Gewoon centraal, bij u op locatie indien u wenst.

 

Mooi is belangrijk, maar doeltreffende communicatie levert u iets op. Meer leads, meer klanten, meer bezoekers op uw website? Uw bedrijf een identiteit geven en doelstellingen halen, daar wordt ik gelukkig van.

 

Waar heeft uw onderneming momenteel behoefte aan? Laten we elkaar snel inspireren! Maak een afspraak via 0343 – 59 22 83 of stuur een e-mail aan info@vormcentraal.nl

Vorm Centraal

Virgilius 29

3962 KM

Wijk bij Duurstede

0343 – 59 22 83

info@vormcentraal.nl

www.vormcentraal.nl

 

 

Sluiten