Even voorstellen: Breakingviews

dinsdag 07 maart 2017 14:02

Breakingviews is zojuist lid geworden van de OKW. Wie is het en wat doet hij?

Mijn naam is Rogier Elbers. 
Naast mijn werk als tv-regisseur, maak ik met mijn bedrijf BreakingViews TV-bedrijfsfilms. Wij maken de meest uiteenlopende bedrijfsfilms. Van charitatieve instellingen tot en met de top van het Nederlands bedrijfsleven en hebben voor ieder budget een oplossing.

 

BreakingViews TV heeft als doel uw boodschap op de juiste manier te visualiseren en klanten persoonlijk en efficient te ondersteunen in het gebruik van audiovisuele media. U kunt hierbij denken aan:

                        

     Bedrijfsfilms, voorlichtings- en instructiefilms

     Online video

     Commercials

     Muziekregistraties

     Documentaires

     Congres, beurs, event-videos

     Companyclips / Businessclips

      

BreakingViews hecht tijdens het productieproces veel waarde aan een prettige samenwerking gebaseerd op intensief overleg en wederzijds vertrouwen, zodat samen gewerkt kan worden aan een krachtig eindresultaat.

Voor elke video gelden immers andere uitgangspunten: de keuze voor video of dvd, de lengte van de productie, de inhoud, de stijl en vorm waarin de productie wordt gegoten, de tijdsplanning waarin alles gerealiseerd moet zijn etc.

Tijdens een briefing met de klant zullen al deze aspecten worden besproken. Op basis van deze gegevens stelt BreakingViews een offerte samen. Na de goedkeuring hiervan volgt een officiële bekrachtiging middels een productieovereenkomst en kan de realisatie van start gaan.

Tussentijds zijn er altijd overlegmomenten om bijvoorbeeld een scenario te bespreken of een voorlopige montage te beoordelen. Zo blijft u als opdrachtgever nauw bij het productieproces betrokken.

 

BreakingViews werkt met een vaste kern van freelancers. De beste specialisten op het gebied van camera, belichting, geluid, montage en vormgeving, worden per project ingezet. Of het nu gaat om een kleinschalige aanpak in reportagestijl of een grootschalige registratie met meerdere camera’s, dit alles kan BreakingViews verzorgen.

Ook maken wij sinds kort CompanyClips. Dit zijn goedkope maar uiterst effectieve bedrijfsfilm van ongeveer 60-90 seconden. 
Ideaal voor het gebruik op uw website, social media of op beurzen. Het visuele wie-zijn-wij en wat-doen-wij visitekaartje.

www.breakingviews.tv

« Terug