De eerste paal van uitbreiding PPC

donderdag 23 februari 2017 16:12

In 2007 kwam de droom van PPC uit, het zelfgebouwde pand werd betrokken. Nu, 10 jaar later, werken ze aan de tweede uitbreiding.

Er komt maar liefst 6.000 m2 bij. Dat geeft ruimte om de afdeling logistiek uit te breiden, meer voorraad te hebben en processen te stroomlijnen. De voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste paal is donderdag 23 maart in weer en wind geslagen door 4 werknemers van het eerste uur!

De directie van PPC realiseert  zich  dat het team het echte fundament onder PPC is. Daarom hebben ze ervoor gekozen de langst werkende medewerkers de eerste paal te laten slaan, het fundament voor verdere groei! Met graffiti hebben ze hun namen op de paal gezet, ze zijn nu dus echt vereeuwigd in onze fundering.”

Over groei heeft de PPC niet te klagen. In 18 jaar groeide PPC van een eenmanszaak uit tot een bedrijf met 100 medewerkers met vestigingen in Wijk bij Duurstede, Den Haag, Eindhoven en Amsterdam. Afgelopen jaar werden ze 7e van de provincie in de strijd om de FD Gazellen Awards, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Vereisten hiervoor waren een omzetgroei van 20% en een financieel gezond bedrijf. Het ziet er naar uit dat Plinten en Profielen Centrale ook dit jaar voor de Gazellen Awards genomineerd wordt.

De oplevering van de nieuwbouw staat gepland voor halverwege 2017

.  

« Terug

Reacties op 'De eerste paal van uitbreiding PPC'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.