Weustink en Driestroom Helder winnaars van Wijkse OndernemersPrijs

maandag 13 februari 2017 14:07


 

 

Donderdag 9 februari 2017 stond, onder de noemer Wijk in Bedrijf, geheel in het teken van ondernemerschap binnen de gemeente Wijk bij Duurstede. Leerlingen van het Revius Wijk gaven presentaties van hun stages, ondernemers presenteerden zich op een interactieve BedrijfsBeurs én voor de tweede keer werd de Wijkse OndernemersPrijs uitgereikt aan ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede.

 

Fysiotherapie Weustink

In de categorie Wijkse Onderneming van het jaar 2017 (voor bedrijven met meer dan 5 fte. in dienst) kreeg Fysiotherapie Weustink de eerste prijs uit handen van juryvoorzitter Tjapko Poppens. De andere 2 genomineerden waren Mocking Hoveniers en RZ Groep.

 

Driestroomhuis Helder

De prijs voor de Wjjkse Zelfstandige van het jaar 2017 (voor bedrijven met minder dan 5 fte. in dienst) ging naar Driestroomhuis Helder uit Cothen. De andere 2 genomineerden in deze categorie waren Fortune Coffee regio Kromme Rijnstreek en Makelaarskantoor Patty van Rooijen

 

Criteria

De genomineerde zijn door de jury beoordeeld op punten als innovatie, maatschappelijke betrokkenheid, economische groei, uitzonderlijke prestaties, belang voor gemeente Wijk bij Duurstede en mogelijkheden voor het personeel. Daarbij werd ook de publieksstemming meegenomen in de uitslag.

 

Recordaantal

Dit jaar deed een recordaantal van 140 ondernemers en ruim 300 leerlingen mee aan Wijk in Bedrijf. Ruim 50 ondernemers presenteerden hun bedrijf tijdens de BedrijfsBeurs die door meer dan 500 personen bezocht is. De projectgroep van Wijk in Bedrijf spreekt van een groot succes.  

 

 

 

Wijk in Bedrijf biedt alles waar deze tijd om vraagt. Samenwerking, verbinden, participatie en maatschappelijk ondernemen.

De projectgroep Wijk in Bedrijf is er enorm trots op wat er in onze gemeente is bereikt. ‘Juist in een tijd waar we elkaar vaak niet willen zien, geeft Wijk in Bedrijf een ander signaal af. Wij waarderen het enorm dat veel mensen met eigen ogen kwamen zien wat Wijk in Bedrijf voor ondernemers, onderwijs, werkzoekenden en de gemeente betekent’.

 

Reacties op 'Weustink en Driestroom Helder winnaars van Wijkse OndernemersPrijs'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten