VKV Wijk bij Duurstede viert 90 jarig jubileum

vrijdag 12 februari 2016 10:03

VKV Wijk bij Duurstede bestaat in maart 2016 90 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. In de weken voorafgaand aan het jubileum trakteert VKV Wijk bij Duurstede en zijn er extra aantrekkelijke jubileumacties.

 

 

 

90 jaar historie
Het familiebedrijf is in 1926 gestart in een klein schuurtje aan de Hoogstraat in Wijk bij Duurstede. Na enkele verhuizingen naar de Markt en de Veldpoortstraat is het garagebedrijf uiteindelijk in 1956 gevestigd op de Zandweg. Vanaf deze locatie is het bedrijf uitgegroeid tot de VKV Groep met inmiddels 15 vestigingen ( 9 Renault vestigingen, 4 Nissan vestigingen en 2 Infiniti Centers) en in totaal 250 medewerkers. Na bijna 60 jaar te hebben gewerkt aan de Zandweg is het bedrijf in juni 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2a in Wijk bij Duurstede. Het nieuwe pand is ook weer een bepalend gebouw voor mensen die Wijk bij Duurstede inrijden, alleen nu een paar honderd meter verder uit het centrum. De kleinzonen van de oprichter, Marc en Peter van Kerkhof, zijn nog steeds in het bedrijf werkzaam als respectievelijk Financieel directeur en Facilitair directeur.

Jubileumacties
VKV Wijk bij Duurstede is dus jarig en trakteert op veel leuke jubileumacties. Bij iedere onderhoudsbeurt of reparatie boven de €200,- ontvangt u een mooie VKV boodschappentas met een boodschappen bon t.w.v. €15.-. Koopt u een nieuwe of gebruikte auto bij VKV Wijk bij Duurstede? Dan ontvangt u de VKV boodschappentas met een boodschappen bon t.w.v. €100,-. Daarnaast maakt u iedere week kans om uw factuurbedrag geheel terug te winnen! Uiteraard profiteert u in deze periode ook van onze aantrekkelijke korting acties met wel 25% korting op banden en tot wel €3.500,- extra inruilpremie op een nieuwe Renault. U bent van harte welkom op de Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2a in Wijk bij Duurstede

Reacties op 'VKV Wijk bij Duurstede viert 90 jarig jubileum'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten