Thema-avond Gezond in Bedrijf

maandag 25 januari 2016 10:47

Praktische presentaties en een levendige discussie. De thema-avond bij Fysio Frankenhof was geslaagd.


Op de thema-avond kwam een mooie melange van deelnemers af: van een materiedeskundige adviseur en manager tot ondernemers met en zonder personeel.



Thaliet Smit van Fysio Frankenhof legde op een heel praktische manier de balans tussen belasting en belastbaarheid uit. Veel plezier en soms ook onverwachte resultaten kwamen uit deballonproef. Collega Liselot Bruins verduidelijkte aan de hand van praktijkvoorbeelden dat medewerkers zich helaas vaak laat bij een therapeut melden, waardoor het traject langer moet duren dan gewenst.

Jeroen Meijer van INVORMsport benadrukte de relatie van voeding en beweging. In hun aanpak worden beide aan de orde gesteld. Hij deelde mooie praktijkvoorbeelden en besteedde ook aandacht aan de verwachtingen die deelnemers hebben.

Er ontspon een dialoog wat je als ondernemer en werkgever wel én niet kunt doen. Er zijn mogelijkheden die door ziektekostenverzekeraars worden vergoed waarvan de vraag uit de praktijk is of deze projecten niet te complex zijn om te realiseren.

In kleinere groepen werd doorgepraat over voor en tegen, wel of niet haalbaar onder de gastvrijheid van Fysio Frankenhof. We kwamen er nier uit, maar gingen wel met nieuwe ideeën naar huis.


Op 18 februari een thema-avond over innovatie: de wereld om u heen verandert, kunt u hetzelfde blijven?

Op 17 maart spreken we over regelgeving t.a.v. HRM.

Reacties op 'Thema-avond Gezond in Bedrijf'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten