Nieuws van Q4

maandag 21 december 2015 15:13

Volop in beweging!
Broedplaatsen komen steeds meer tot bloei

 

Er wordt op dit moment ontzettend hard gewerkt door de leden binnen de thema's, de programmaboard en het bestuur. Q4 krijgt steeds meer vorm. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Hoe staat het met de thema's?
Naar aanleiding van de Roadshows is gebleken, dat voor een aantal thema's geen animo is en bij een aantal de vorm een andere uitwerking vraagt. Vandaar dat je in deze nieuwsbrief over de thema's Kennisstraat (was Educatiestraat), Duurzame Inzetbaarheid en Mobiliteit, Participatie, Locaal Aanbesteden en Gastvrijheid informatie aantreft. Met deze thema's is actief aan de slag gegaan. Hieronder lees je een tussen-update.

Omdat de thema's Duurzame Inzetbaarheid en Mobiliteit, Locaal Aanbesteden en Participatie allen links hebben met werkgelegenheid en overheid, wordt momenteel onderzocht of deze thema's onderling aan elkaar kunnen worden verbonden tot één alles omvattend project.

Het leuke is dat we via de Kennisstraat in contact zijn gekomen met studenten van de Hogeschool Utrecht, Afdeling MER. In totaal zullen er 12 studenten betrokken worden bij het verder uitwerken van de thema's.

Daarnaast is het Q4 bestuur met nog 2 projecten druk doende. Het congres in april en de hele communicatiestrategie van Q4. 

Ook komen we graag met jullie persoonlijk in contact. Daarom wordt op 10 februari een inspirerende Krokus Bijeenkomst georganiseerd.

Mocht je tussentijds aan een van de thema's een bijdrage willen leveren...jouw hulp is altijd welkom!

Lees hier meer informatie over Q4

Reacties op 'Nieuws van Q4'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten