Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst gemeente

dinsdag 15 december 2015 10:10

Graag nodigt het college van B & W u uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Wijk bij Duurstede op maandag 4 januari 2016.

De bijeenkomst wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Karel de Grotestraat 30 in Wijk bij Duurstede. Vanaf 19.00 uur kunt u binnenlopen. De nieuwjaarstoespraak wordt om 19.30 uur uitgesproken.

Dit keer worden de nieuwjaarsbijeenkomsten van de OndernemersKring Wijk bij Duurstede en de gemeente niet op dezelfde dag in het gemeentehuis gehouden. De nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente is dus op 4 januari en die van de OKW op 11 januari. In 2017 pakken we ze weer gezamenlijk op. We gaan dit namelijk om het jaar samen doen. Wij zouden het op prijs stellen als u toch de moeite wilt nemen om naar onze nieuwjaarsbijeenkomst te komen om een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. De bijeenkomst is een prima gelegenheid om te netwerken. Er zijn ook verschillende medewerkers van de gemeente aanwezig, waaronder onze adviseurs bedrijvencontacten en economische zaken.

Het thema van de bijeenkomst is: blik op de toekomst.

Het wordt dus niet alleen terugkijken op het afgelopen jaar, maar ook vooruitkijken op de toekomst. Om precies te zijn: u mag een wens voor de toekomst meegeven aan de gemeente. Deze wens doet u in een ‘toekomstblik’ dat u achterlaat. Tijdens de bijeenkomst wordt op een ludieke manier uitgelegd wat er met de ‘boodschappen’ uit de blikken wordt gedaan.

Na het officiële deel is er voldoende ruimte om informeel met elkaar de kansen voor het nieuwe jaar te bespreken. Om 21.30 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Dit is het volledige programma:

19.00 tot 19.30 uur     ontvangst

19.30 uur                    nieuwjaarstoespraak van burgemeester Tjapko Poppens

                                 gedicht van stadsdichter André van Zwieten

                                 ludieke presentatie ‘Toekomstblik’ door Marleen Molendijk

20.00 uur                    gezamenlijk proosten op het nieuwe jaar en

                                 nazit met een hapje en een drankje

21.30 uur                    einde bijeenkomst

 

De avond wordt muzikaal omlijst door bluesband The Caverns. En het team van ditiswijk.nl neemt u mee door het lokale nieuws van het afgelopen jaar aan de hand van een fotopresentatie.

Uw aanwezigheid stellen wij zeer op prijs.

Namens het college van burgemeester en wethouders,

 

 

Tjapko Poppens
burgemeester

 

Reacties op 'Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst gemeente'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten