Haringparty

dinsdag 07 juli 2015 10:59

Op maandag 6 juli organiseerden de OKW en De Veldpoort eten en drinken een Haringparty voor de ondernemers uit Wijk bij Duurstede e.o.

Dat er belangstelling is voor (weer) een Haringparty was duidelijk; ruim honderd ondernemers togen naar De Veldpoort voor de, inmiddels, traditionele Haringparty.

Etske Muis, voorzitter van de OndernemersKring Wijk bij Duurstede, opende de Haringparty, waarna Jan Burger, wethouder Economische Zaken, het initiatief van de gemeente presenteerde om ook lokale projecten op de website www.werkbijduurstede.nl te publiceren. De Stichting Brede Kijk op Wijk startte twee jaar geleden met de website waarop het Wijkse aanbod  betaalde banen, vakantiewerk, vrijwilligerswerk, en stages wordt gepubliceerd. Sinds kort komen daar nu ook de lokale projecten van gemeente, instellingen en ondernemers bij.

Na de haring te hebben geproefd, werd een tonnetje haring geveild, waarvan de opbrengst ging naar het Werk Oriënterings Projec (WOP).  Ruud Muis van Aegir Marine deed het hoogste bod en mocht het vaatje in ontvangst nemen

Reacties op 'Haringparty'

  1. tyu 10-03-2020 10:19
    经常吃海带。海带中富含大量的碘元素粉嫩公主。这些碘元素对于优化女性身体内部循环和分泌系统具有特殊的功效;它还能够帮助乳房发育粉嫩公主酒酿蛋丰胸产品,减少乳房疾病出现;除此之外,它也能够美容美发丰胸产品,改善你的毛发质量,对于女性同胞来说,海带也是深受她们欢迎的食物丰胸粉嫩公主

    Reply

Nieuw bericht
Sluiten