Wordt vriend van de VVV Kromme Rijnstreek

maandag 15 december 2014 16:23

Vriend van de VVV Kromme Rijnstreek, hoe en waarom word je dat? Je zet gezamenlijk de Kromme Rijnstreek op de kaart, als inwoner en als ondernemer!

                                                                            

Wijnand Eissens, voorzitter van de VVV Kromme Rijnstreek, Houten, Bunnik en Wijk bij Duurstede was gast bij ons Ondernemerscafé begin december. 

Hij gaf een toelichting op de ontwikkelingen bij de VVV en nodigde  bedrijven en ZZP-ers,  die de activiteiten van de VVV een warm hart toedragen,  uit  “Vriend van de VVV Kromme Rijnstreek” te worden.

 

Met je bijdrage van € 25 per jaar (meer mag natuurlijk ook)  steun je de (bij)scholing van de vrijwilligers en de ambitie om naast de vaste VVV-locaties ook een mobiel informatiepunt te realiseren.

 

In bijgaande flyer vindt u meer informatie over hoe en waarom je een  “Vriend van de VVV Kromme Rijnstreek”  zou moeten worden. Hoe meer ‘vrienden’ hoe beter, dus ook vrienden van vrienden kunnen zich  (laten) aanmelden.  

          Bedankt alvast!

 

 

Graag wijzen we je ook op de VVV-app die je vrij kunt installeren op je telefoon ( IOS en Android) en die automatisch “ziet”  waar je bent . Hij  laat het aanbod aan winkels, acties, evenementen etc. ter plekke zien.

 

 

 

 

 

 

 

Sluiten