Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2015

maandag 15 december 2014 16:12

Op 5 januari 2015 vindt de OKW Nieuwjaarsreceptie plaats in het gemeentehuis Wijk bij Duurstede. Ook worden hier de nominaties voor de OndernemersPrijs bekend gemaakt.

 

Graag willen we samen met onze leden het nieuwe jaar inluiden en goed beginnen. Dit jaar heeft de receptie een speciaal tintje omdat voor de eerste keer de bedrijven die genomineerd zijn voor de OndernemersPrijs zullen worden bekend gemaakt.  Vanwege dit volle programma beginnen we dan ook al om 16.00 uur.            

OndernemersPrijs 2015

143 Mensen hebben in totaal 43 bedrijven aangemeld voor deze prijs, en tijdens deze Nieuwjaarsreceptie zullen de genomineerden door de voorzitter van de jury, Tjapko Poppens, bekend worden gemaakt. Er zijn in totaal 9 genomineerde bedrijven geselecteerd. 5 Bedrijven voor de de Wijkse Onderneming van het jaar 2015 en 4 genomineerde voor de Wijkse Zelfstandige van het jaar 2015. Deze 9 genomineerden worden aan u voorgesteld door middel van bedrijfsfilms, die in de Raadzaal zullen worden vertoond.

De winnaar van de Wijkse OndernemersPrijs 2015 en de ZelfstandigenPrijs 2015 wordt uitgereikt tijdens de BedrijfsBeurs van 5 februari 2015.

Samen vieren

Net als voorgaande jaren vindt de OKW  Nieuwjaarsreceptie plaats voorafgaand aan de receptie van de gemeente.  Aansluitend zullen we  –vertegenwoordigers van de gemeente, ondernemers en de gemeenschap– allemaal samen het glas heffen op het nieuwe jaar.

 

Wij verzoeken je vóór 3 januari aan te melden via de button op de site.

 

Sluiten