Wijk steunt Serious Request

zondag 14 december 2014 14:32

Volgende week laten drie dj's zich weer voor enkele dagen opsluiten in het Glazen Huis, met het thema Hands off our girls.

Vrij spontaan is het initiatief ontstaan aan de bar van cafe Ome Ko om mee te doen en ze laten het niet bij woorden.  Het doel van WIJK BIJ DUURSTEDE STEUNT SERIOUS REQUEST is er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.  Dit jaar hebben we nog maar weinig tijd om het een groot lokaal evenement te maken, maar de toezeggingen stromen binnen, van bands, van horeca-gelegenheden en bedrijven.

Op 21 december vindt de actiedag plaats in het centrum van Wijk bij Duurstede. Stadsdichter André van Zwieten zal de dag openen en aan het einde van de dag zal wethouder Wil Kosterman het eindbedrag bekend maken. Tussen 14.00 - 17.00 uur zal vanuit café Ome Ko een rechtstreekse uitzending verzorgd worden door de Mannen van Maandag, van de regionale zender 90FM. Daarnaast zullen er optredens van bands plaatsvinden, wordt er een brunch georganiseerd en zijn er nog meer activiteiten in de planning. Ook door scholen en verenigingen wordt een bijdrage geleverd, kortom; Wijk bij Duurstede steunt Serious Request. Op 24 december vertrekt er vanuit Wijk bij Duurstede een bus richting Haarlem, waar de cheque aan de DJ's van het Glazen Huis overhandigd zal worden. Alle Wijkse ondernemers, alle Wijkse initiatieven krijgen de mogelijkheid zich hierbij aan te sluiten, al dan niet met hun eigen actie. Door alle krachten te bundelen hopen we straks een enorm eindbedrag neer te kunnen zetten namens iedereen in Wijk.

Meer informatie op  http://www.kominactie.nl/wbdsteuntsr en op de speciale facebookpagina  Wijk bij Duurstede steunt serious request

Reacties op 'Wijk steunt Serious Request'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten