Rabobank tekent sponsorcontract Wijk in Bedrijf

maandag 08 september 2014 14:09

De eerste stap is gezet om Wijk in Bedrijf tot een succes te laten worden. Jeroen de Heer en Etske Muis hebben het sponsorcontract ondertekend.

Vorige week dinsdag 2 september is de eerste stap gezet om Wijk in Bedrijf tot een succes te laten worden. Jeroen de Heer, directievoorzitter Rabobank Kromme Rijnstreek en Etske Muis, projectleider Wijk in Bedrijf, hebben de samenwerking bezegeld door ondertekening van het sponsorcontract.

 

Rabobank Kromme Rijnstreek is samen met de OndernemersKring Wijk bij Duurstede mede initiatiefnemer van Wijk in Bedrijf. Niet voor niets. De Heer: “Rabobank Kromme Rijnstreek heeft initiatieven die het ondernemerschap stimuleren hoog op de agenda staan. Door krachten te bundelen versterken we met elkaar de lokale samenleving en het ondernemerschap in de gemeente Wijk bij Duurstede.”

 

Wijk in Bedrijf

Donderdag 5 februari 2015 staat geheel in het teken van ondernemerschap binnen de gemeente Wijk bij Duurstede (Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede). Leerlingen van het Revius Wijk geven presentaties over hun WOP-Stage, ondernemers presenteren zich op de interactieve BedrijfsBeurs én de eerste, enige echte Wijkse OndernemersPrijs wordt uitgereikt. Het event is gratis toegankelijk.

 

Meer informatie?

Wilt u een bedrijf of ondernemer voordragen voor de Wijkse OndernemersPrijs? Wilt u als ondernemer niet ontbreken op de BedrijfsBeurs? Wenst u de Wijk in Bedrijf te bezoeken? Op www.wijkinbedrijf.nl vindt u alle informatie en ook de aanmeldmogelijkheden.

 

Wijk in Bedrijf = WOP-Stage + BedrijfsBeurs + OndernemersPrijs

 

 

 

Sluiten