Nieuwe boeken studio marie

maandag 07 juli 2014 13:10

op 14 juli verschijnen er bij studio marie 2 nieuwe boeken. Een paarden- en ponyboek en het kinderboek Vandaag is anders.

Nieuw boek studio marie i.s.m. Joke Reijnders: 'Paarden en ponydoeboek'

Op 14 juli 2014 verschijnt bij studio marie het 'Paarden- en ponydoeboek', samengesteld door Joke Reijnders en Marije Koopmans. Joke Reijnders schreef de tekst, Marije Koopmans verzorgde het grafisch ontwerp en Jolien Schuit maakte de illustraties.

Als je gek bent op paarden en pony’s heb je vast een heleboel plaatjes, foto’s, stickers enzovoort. Maar hoe kun je die op een leuke manier bewaren? In het Paarden- en ponydoeboek natuurlijk! In het Paarden- en ponydoeboek kun je tekenen, kleuren, stickers en lievelingsfoto’s plakken, doedelen, de aankondiging van een eerste wedstrijd bewaren enzovoort. Zo wordt het een mooi, leuk, schattig, grappig, maar vooral persoonlijk boek!

Het 'Paarden- en ponydoeboek' kost €6,95 en is verkrijgbaar in alle (online) boekhandels in Nederland en België en natuurlijk ook via www.studiomarie.nl.

 

 

Nieuw kinderboek studio marie: 'Vandaag is anders'

Op 14 juli 2014 verschijnt bij studio marie het kinderboek 'Vandaag is anders' van Ilonka M. Jansen. Laura Macfarlane maakte de illustraties, Marije Koopmans verzorgde het grafisch ontwerp.

Jasmijn wordt wakker en haar ouders vertellen dat opa is overleden. Jasmijn weet wat dood gaan betekent, maar beseft niet goed wat het precies inhoudt. Ze stelt hierover vragen en wordt betrokken bij de organisatie van de uitvaart. Opa wordt niet begraven op een kerkhof maar gecremeerd in het crematorium. Samen met haar ouders, oma, oom en tante haalt ze herinneringen op aan opa en leert ze hoe een crematie in zijn werk gaat. Dit boek geeft uitleg over hoe afscheid nemen door middel van een crematie gaat. Veel mensen vinden het uitleggen van het proces bij een begrafenis eenvoudiger dan bij een crematie, daar kan dit boek verandering in brengen. Achterin het boek is ruimte om zelf iets op te (laten) schrijven of een tekening te maken, zodat het boek de persoonlijke herinnering versterkt.

'Vandaag is anders' kost €12,50 en is verkrijgbaar in alle (online) boekhandels in Nederland en België en natuurlijk ook via www.studiomarie.nl.

 

 

 

 

Sluiten