Revitalisering Broekweg afgerond

donderdag 05 juni 2014 12:46

22 Mei werd de officiële opleveringshandeling van het gerevitaliseerde bedrijventerrein Broekweg en het nieuwe Langshaven, door burgemeester en SPBW verricht.

Met het doorknippen van het lintje  door burgemeester Tjapko Poppens en SPBW-voorzitter Winfried  Molthoff, ging de symbolische slagboom open en was de officiële oplevering van het gerevitaliseerde bedrijventerrein Broekweg en het nieuwe bedrijventerrein Langshaven een feit.

 

Burgemeester Tjapko Poppens knipt samen met SPBW-voorzitter Winfried Molthoff het lintje door, onder de goedkeurende blik van OKW-voorzitter Etse Muis

Jarenlang is er door gemeente en de Stichting Parkbeheer bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede (SPBW) hard gewerkt aan de realisering van een representatief en veilig bedrijventerrein. Financiëel mogelijk gemaakt door provincie, gemeente en ondernemers samen. En het resultaat mag er zijn. Er staat een modern bedrijventerrein met een goede uitstraling, dat het economisch klimaat in de gemeente bevordert, en zorgt voor betere werkgelegenheid.  

Op dit moment zijn er 7 camera's op de bedrijventerreinen actief en cijfers tonen aan dat de criminaliteit navenant daalt. Het is de bedoeling dat in 2015 fase 2 van het beveiligingsplan gestalte krijgt, waardoor het gehele bedrijventerrein op de camera's zichtbaar zal worden. Daarnaast zal de SPBW zich gaan toeleggen op collectieve aanbiedingen op het gebied van verzekeringen, energie en afvalverwerking.

Reacties op 'Revitalisering Broekweg afgerond'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten