Oplevering revitalisering

maandag 12 mei 2014 11:02

22 Mei wordt het gerevitaliseerde bedrijventerrein en het nieuwe bedrijventerrein Langshaven officiëel opgeleverd.

 

Donderdag 22 mei zal de nieuwe wethouder Economische Zaken, Hans Marschal,  de  officiële oplevering verrichten van het gerevitaliseerde bedrijventerrein Broekweg en het nieuwe Langshaven,  in het nieuwe pand van URSCHEL

De gemeente Wijk bij Duurstede, OndernemersKring Wijk bij Duurstede (OKW) en Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede (SPBW), organiseren gezamenlijk een feestelijke oplevering voor de ondernemers van de bedrijventerreinen Broekweg en Langshaven. 

Er komt een ervaringsdeskundige de (on)veiligheid op ons bedrijventerrein toelichten. De meldkamer waar de beelden van de camera's binnenkomen, het Diensten Centrum Beveiliging, zal een presentatie houden en er zullen eerder opgenomen beelden getoond worden van de tornado, die 3 november 2013 over het bedrijventerrein raasde.

Ook is er een kleine infomarkt waar informatie gegeven wordt over de collectieve korting op verzekeringen, bankzaken, en beveiligingsadviezen. 

Gastheer is Urschel. Hun locatie werd tijdens de tornado op 3 november ernstig beschadigd en zij hebben een nieuw pand betrokken op de Vogelpoelweg nr. 8. Zij leiden u graag rond in de nieuwe locatie en demonstreren enkele van hun industriële snij- en maalmachines.

Ondernemers van de bedrijventerreinen kunnen zich tot 16 mei a.s. aanmelden bij  beheer@spbw.nl .

 

 

 

 

 

Sluiten