zaterdag 14 juni 2014: Golf by Duurstede

maandag 12 mei 2014 10:56

14 juni 2014 staat de Rotaryclub Wijk bij Duurstede opnieuw geheel en al in het teken van de 13e Golf by Duurstede.

Met alweer de 13e editie van dit fondsenwervingproject heeft de Rotary een formule opgebouwd die grote faam geniet bij zowel golfprofessionals als aanstormend talent in deze tak van sport. De basis voor dit succes is gelegd met de locatie: het terrein van de voormalige steenfabriek de Bosscherwaarden aan de oevers van de Lek. De huidige eigenaar – het Utrechts Landschap – heeft dit industriële monument op voorbeeldige wijze gerestaureerd en ontwikkelt deze unieke plek tot een openbaar podium waar de bezoekers kunnen genieten van de rijke geschiedenis, het rivierenlandschap en culturele evenementen.

 

Ook dit jaar blijven de vaste en beproefde pijlers van de ‘Klap over de Lek’ ongewijzigd. Zowel beginnende als ervaren golfers wachten een aantrekkelijke golfcompetitie met als onbetwist hoogtepunt de Klap over de Lek. De gelukkige die bij dit onderdeel een hole-in-one slaat verwerft naast eeuwige roem een fonkelnieuwe personenauto. Ook de overige prijzen zijn meer dan de moeite waard.  

De Goede Doelen van 2014 zijn: Stichting Hulphond, Voedselbank Wijk bij Duurstede, Mradi Wa Watoto, Hospice Duurstede, Jongeren & Klassiek, Rotaryproject Shelterbox en Jong Wijk in beweging.

Naast de sportieve inspanningen biedt het culinaire en muzikale gedeelte ruimschoots de tijd om in een informele sfeer te netwerken.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.golfbyduurstede.nl

 

Sluiten