Sla een balletje bij de Wijck Lions Honk/softbal vereniging

maandag 12 mei 2014 10:39

De Wyck Lions Honk-, Softbal vereniging wil een gezellig, sfeervol en sportief Bedrijventoernooi organiseren op 13 of 20 september.

Een evenement waarbij je samen met je collega's strijdt tegen andere bedrijven voor een eervol kampioenschap! Naast een sportieve strijd is er ook alle gelegenheid om te ontspannen onder het genot van een drankje en een buffet. En om alle smoesjes te omzeilen: Het toernooi is geschikt voor jong en oud, voor atleten en niet-atleten, voor sporters en niet-sporters, voor fanatiekelingen en als-het-maar-gezellig-is-types!! De spelregels zijn sportief en vereenvoudigd en dus voor iedereen toegankelijk.

 

Niet alleen is het bedrijventoernooi goed voor de teambuilding, middels deelname wordt ook de vereniging op verschillende vlakken ondersteund! Wij organiseren dit toernooi zodat de vereniging extra middelen krijgt waarmee wij de broodnodige leden kunnen werven. Oftewel een win-win-situatie, jullie een leuke middag en wij meer mogelijkheden om de vereniging verder te ontwikkelen.

 

Toernooiopzet:

 

Tijdens het bedrijventoernooi speelt u ongeveer 4 wedstrijden (inclusief finalewedstrijd) van 50 minuten. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal teams.

Het toernooiprogramma start rond 10:00 en rond 17:00 vind de prijsuitreiking plaats.

 

 

Voor de nieuwe deelnemers:

 

  • Een softbalteam bestaat uit minimaal negen personen, zowel dames als heren, jong en oud.
  • Beter is het om met 10 personen of meer te zijn, mocht er toch nog eentje uitvallen.
  • De vereniging Wyck Lions zal u het benodigde spelmateriaal ter beschikking stellen.
  • De mogelijkheid is aanwezig voor uw team, in de weken voorafgaande aan het toernooi, op ons veld op het Mariënhoeve, trainingen te organiseren.
  • Na het toernooi kan gebruik gemaakt worden van een koud buffet.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 150,00 per team (inclusief een drankje en koud buffet).
  • Wanneer uw team uit meer dan 10 personen bestaat zullen wij het inschrijfgeld iets moeten verhogen d.w.z. € 15,– per persoon.

 

 

Er zal nog een digitale flyer verstuurd worden.

 

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Niels van de Graaf n.van.de.graaf@everest.nl of 06 5207 1306

 

Sluiten