AFAS Tennis Classics

maandag 12 mei 2014 10:37

Ieder jaar organiseert TennisEvents de AFAS Tennis Classics; een tennistoernooi met toppers van weleer. Tijdens dit 4-daags tennisevenement van 27 t/m 30 november in Omnisport Apeldoorn, staat niet alleen tennissen, maar ook netwerken centraal.

We willen graag met u in contact komen om te kijken of wij iets voor uw club/netwerk kunnen betekenen. Concreet gezegd willen wij u enthousiasmeren om deel te nemen aan dit unieke tennisevenement. Dit kan op basis van een dagarrangement, maar u bent natuurlijk ook welkom op meerdere dagen.

 

De AFAS Tennis Classics staat bekend om het ‘verbinden’. Dit doen we niet alleen tijdens het evenement, maar het hele jaar door! Ook u kunt onderdeel uit maken van deze netwerksessies. Natuurlijk is het zeer interessant om zelf met uw club/netwerk aanwezig te zijn. Maar het zou nog meer kunnen renderen, indien alle leden een relatie introduceren, zodat er een nog groter netwerk ontstaat, met uw club/netwerk als centraal middelpunt.

 

Ook kostentechnisch is dit een interessante wijze om gezamenlijk als club/netwerk aan dit prachtige evenement deel te nemen. U kunt als organisatie de kosten dragen vanuit lidmaatschapsgeld, maar u zou ook een extra bijdrage van uw leden kunnen vragen. Wij hebben drie concrete netwerkpakketten voor u uitgewerkt, naast de standaard mogelijkheden die het toernooi biedt.

 

De volledige informatie treft u aan in de bijlage en voor extra informatie kunt u terecht op www.afastennisclassics.nl.

 

 

Sluiten