Alle vacatures in uw gemeente op 1 plek! Ons platform, uw oplossing

maandag 12 mei 2014 10:34

Met ingang van 1 januari 2015 zal de participatiewet in werking treden. Vanaf dat moment is de gemeente werkgever van alle uitkeringsgerechtigden. Hoe wordt in uw gemeente de match gemaakt tussen het vacatureaanbod van uw leden en de beschikbare werkzoekenden?

Werkgevers worden mede-verantwoordelijk voor de uitvoering. Dat vraagt om inzicht in het complete vacatureaanbod in uw regio. Hoe wordt in uw gemeente de match gemaakt tussen het vacatureaanbod van uw leden en de beschikbare werkzoekenden?In Wijk bij Duurstede is hiervoor dé oplossing ontwikkeld. Werkbijduurstede.nl geeft daar de participatiewet handen en voeten. Al het beschikbare betaalde en onbetaalde werk binnen de gemeente wordt via dit platform inzichtelijk gemaakt.

Eenvoudig en effectief
Elke ondernemer heeft zijn eigen wegen om vacatures onder de aandacht te brengen. Nergens staat het werkaanbod van al uw leden centraal op één platform vermeld. Dat doet Werkbijduurstede.nl wel. De website geeft op een overzichtelijke en eenvoudige wijze alle vormen van werk weer. Door de integratie van slimme techniek worden openstaande vacatures automatisch op de site geplaatst. Daarnaast wordt het platform ook gezien als vacaturebank op zich. Bedrijven kunnen hier hun vacatures melden, zodat ze aan een breed regionaal publiek worden getoond. Door zijn eenvoud, laagdrempeligheid en de samenwerking met diverse lokale organisaties en ondernemers is werkbijduurstede.nl zeer succesvol.

Werkbijduurstede.nl iets voor uw gemeente?
Het door ons ontwikkelde concept is eenvoudig in uw gemeente toe te passen. Hoe? Daarover denken we graag met u mee. U bent in ieder geval van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op werkbijduurstede.nl en in de bijgevoegde brochure. Dan ziet u hoe het werkt!

Stichting Brede Kijk op Werk
Telefoon: 06-290 20 361
Email: etske@bredekijkopwerk.nl

Bekijk hier de website

 

Over Werkbijduurstede.nl

Werkbijduurstede.nl is ontstaan uit een publiek-private samenwerking tussen de OndernemersKring, lokale ondernemers, de Gemeente Wijk bij Duurstede en de lokale zorg- en welzijnorganisaties met als doel om al het beschikbare werk (betaald, onbetaald, projecten, stages) zichtbaar te maken en werkgevers en werkzoekenden met elkaar te verbinden. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om zelf actief op zijn/haar eigen (participatie)niveau mee te doen in de maatschappij.

Lees meer

Sluiten