Radio 90FM: Het werkt!

23-01-2014 10:05 23-01-2014 10:05

Sinds november 2013 zendt Radio 90FM een programma uit dat in het teken staat van werken.

Radio 90 FM startte 30 november 2013 tussen 10.00 en 11.00 uur met Het Werkt! Een radioprogramma dat volledig in het teken staat van werken. Over ondernemen, bedrijvigheid én over werk zoeken en vinden in de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede. De economische crisis drukt op de samenleving. Bedrijven en ondernemers hebben het zwaar. Gevolg hiervan is ook dat het aantal werklozen toeneemt. Met Het Werkt! wil Radio 90FM een bijdrage leveren om de economie te stimuleren.  Het programma wordt gepresenteerd door Karin Tuinman.

 

Het Werkt voor bedrijven

Het Werkt! is informeert over alles wat met werk te maken heeft. Een vaste rubriek is het interview met bijvoorbeeld een ondernemer of directeur van een bedrijf over ondernemen, innoveren, duurzaamheid en natuurlijk hoe zij zich door de economische crisis heen slaan. We gaan in op actuele ontwikkelingen en laten horen dat er ook kansen zijn. Ondernemers, bedrijven en organisaties die een goed verhaal hebben en hierover live in de uitzending willen vertellen, kunnen zich aanmelden via hetwerkt@radio90fm.nl.

 

Het Werkt voor werkzoekenden

Werk vinden is in deze tijd niet gemakkelijk. Het Werkt! geeft een werkzoekende in de rubriek ‘Ikzoekwerk’ een minuut gratis zendtijd om zichzelf in de spotlights te zetten. Deze minuut plaatsen we op de Facebookpagina van Radio 90 FM, zodat het verspreid kan worden via social media. Werkzoekenden kunnen zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar hetwerkt@radio90fm.nl. Daarnaast hebben we elke week aandacht voor een vacature. Dit kan een betaalde baan zijn, maar ook een mooie job als vrijwilliger.

 

Deskundigen
Met enige regelmaat zijn er deskundigen in de uitzending die zich bezig houden met allerlei zaken op het gebied van werk. Denk bijvoorbeeld aan headhunters, jobcoaches, ondernemerscoaches, een arbeidsrechtjurist, etc.

 

« Terug