Zakenvrouw van het Jaar 2012 inspireert Wijk bij Duurstede

maandag 11 maart 2013 16:24

Op 7 maart is op initiatief van Rabobank Kromme Rijnstreek en de OndernemersKring Wijk bij Duurstede de Zakenvrouw van het Jaar 2012, Jacqueline Zuidweg, naar Wijk bij Duurstede gekomen. Zij inspireerde ondernemers met haar verhaal ‘Ondernemen, ook bij tegenwind’.

De avond werd afgetrapt door Frans Kloosterman die namens Rabobank Kromme Rijnstreek vertelde over de 7 belangrijkste trends van dit moment. Hierna kwam Jacqueline Zuidweg aan het woord. Met haar jarenlange expertise in de begeleiding van zo’n 20.000 MKB-ondernemers in zwaar weer, alsmede vanuit haar eigen ervaringen kon zij een inspirerend verhaal vertellen aan de aanwezige ondernemers. Haar bedrijf Zuidweg & Partners B.V., met ruim 90 medewerkers, heeft zich gespecialiseerd in het bijstaan van ondernemers in moeilijke situaties. Uit al deze expertise heeft Jacqueline een inspirerend programma samengesteld over hoe je als ondernemer kunt omgaan met tegenwind. De avond werd afgesloten door Etske Muis, voorzitter OKW, waarbij de gastheer, sprekers en aanwezigen werden bedankt voor hun bijdrages en aanwezigheid.

 

De bijeenkomst vond plaats in het Rabobank kantoor in Wijk bij Duurstede. Na afloop werd er nog tot laat geborreld in café-restaurant De Engel.

Sluiten