Ondernemend aanbesteden: 22-11 Ontmoetingsdag in de bouw in provincie Utrecht

maandag 08 oktober 2012 22:54

Op donderdag 22 november 2012 vindt in het Fulco Theater in IJsselstein een unieke ontmoeting plaats tussen markt, overheid en corporaties. Onder de titel Ondernemend Aanbesteden streven we naar: meer vertrouwen, betere samenwerking en meer transparantie.

Tijdens deze bijeenkomst staat het ontmoeten van opdrachtgevers en –nemers uit de provincie Utrecht centraal. U krijgt inzicht in overheidsprojecten in 2013 van enkele grote opdrachtgevers in de provincie. U bent hierbij van harte welkom.

 

Bent u werkzaam in de B&U-bouw of GWW-bouw, bij de overheid of een woningcorporatie en heeft u behoefte aan een dialoog over trends in aanbesteden, inzicht in marktvolume en in onderling contact, schrijft u zich dan in via www.kvk.nl/aanbesteden.

Blijven we elkaar de keet uitvechten?

Programma

13.00 uur Ontvangst

13.30 uur Opening door dagvoorzitter Jan de Vreugd

13.35 uur Dubbelinterview met Elco Brinkman en Bob Duindam

14.10 uur Statement door Jacqueline Schlangen, directeur Vernieuwing Bouw

14.30 uur Workshopronde 1, keuze uit 6 interactieve sessies

15.40 uur Workshopronde 2, keuze uit 6 interactieve sessies

16.35 uur Toelichting op projecten van opdrachtgevers en vooruitblik op 2013 en netwerkborrel

 

U heeft keuze uit de volgende workshops:

1. Beeldkwaliteitsbestekken de oplossing? PIANOo faciliteert een marktontmoeting over de kwaliteit van de openbare ruimte.

2. Prestatiemeten: gewenst of pure noodzaak? Rijkswaterstaat gaat met u in discussie over prestatiemeten.

3. Social return in crisistijd: samen op zoek naar een praktische invulling, wat zijn goede voorbeelden?

4. Aanbesteden met marktinzet: best practices, tips en trucs uit de praktijk van de gemeenten.

5. Aanbesteden van corporatiewoningen: kan BIM u helpen bij het realiseren van duurzame ambities?

6. Op weg naar de goede vraag: hoe komen opdrachtgevers tot een goede keuze van een aanbestedingsvorm en op welke wijze wordt de markt het beste uitgedaagd?

 

Keuze voor de workshops die u wilt volgen kan op de dag zelf. Graag tot ziens op 22 november 2012 ! Deelname aan deze ontmoetingsdag is kosteloos. Meer info? Neem contact op met Siem Bijman (Bouwend Nederland) s.bijman@bouwendnederland.nl

 

De ontmoetingsdag wordt u aangeboden door: Bouwend Nederland, Kamer van Koophandel, Dutch Green Technology, CROW, PIANOo, Regieraad Bouw Regio Randstad, VNO-NCW en MKB-Nederland, Aedes, MVO Nederland en Stadswerk Deelnemende overheden zijn: Provincie Utrecht, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Waterschap Vallei en Eem, gemeenten in provincie Utrecht, Rijkswaterstaat en Inkoopbureau Midden Nederland

 

Deelnemende overheden zijn: Provincie Utrecht, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Waterschap Vallei en Eem, gemeenten in provincie Utrecht, Rijkswaterstaat en Inkoopbureau Midden Nederland

Sluiten