24 mei Werkgeversbijeenkomst Wet Werken naar Vermogen (WWnV) bij Jacomij

donderdag 10 mei 2012 22:23

De Wet Werken naar Vermogen (WWNV) biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om een reguliere baan te krijgen. Het bedrijfsleven, ondernemers en ook ZZP’ers, in de gemeente Wijk bij Duurstede zullen hier in de toekomst een belangrijke rol in spelen. Om vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen wordt op 24 mei van 17.00 tot ongeveer 20.00 uur een bijeenkomst gehouden bij Jacomij Metalen, Molenvliet 25, Wijk bij Duurstede.

Ook al is de WWnV tijdelijk door de politieke situatie in Nederland uitgesteld: een grote groep mensen valt onder deze toekomstige wet en zal een plek op de Wijkse arbeidsmarkt moeten verwerven. Aan de andere kant heeft u als werkgever wensen als het om uw personeel gaat. Hoe kunt u op een maatschappelijk verantwoorde wijze nieuw personeel in uw bedrijf laten werken?

Klankbordgroep nodig

Personeelswerving kan momenteel niet uw eerste prioriteit zijn. Juist daarom is het belangrijk dat u deze avond bezoekt. De organisatoren, de OndernemersKring Wijk bij Duurstede, de Ondernemersvereniging Cothen en de gemeente Wijk bij Duurstede hebben uw input nodig om een juist beeld te krijgen van uw huidige wensen en de toekomstmogelijkheden als het om personele bezetting gaat. Alleen dan kan invulling van de wet naar ieders tevredenheid plaatsvinden.

Het programma

16.45 uur    inloop

17.00 uur    start programma met informatie en ervaringen uit de praktijk

17.45 uur    rondleiding Jacomij, door Theo van der Heuvel

18.30 uur    buffet en met elkaar in gesprek aan de hand van stellingen

19.30 uur    afsluiting

19.45 uur    einde bijeenkomst

U komt toch ook?

Uw komst is vooral in uw belang. Het biedt u de mogelijkheid om vanaf de beginfase bij dit samenwerkingsproject betrokken te zijn. Heeft u belangstelling? Meld u dan aan via projectteam@okw-wbd.nl.

Sluiten