IKW wordt OKW

vrijdag 22 februari 2008 09:37

De IndustrieKring Wijk bij Duurstede heeft vanaf heden haar naam veranderd in OndernemersKring Wijk bij Duurstede, afgekort OKW. Reden voor deze wijziging is het feit dat het ledenbestand allang niet meer bestaat uit industriegebonden ondernemers alleen. De naam OndernemersKring dekt de lading beter.

De OndernemersKring stelt zich tot doel de (gezamenlijke) belangen van haar leden te behartigen, onderling contact tussen leden te bewerkstelligen en het bedrijfsleven binnen de gemeente op een positieve manier te stimuleren. Leden zijn bedrijven B to B, die bijdragen aan de wisselwerking van vraag en aanbod, die benodigd is voor een gezond bedrijfsklimaat in de gemeente Wijk bij Duurstede.

Wat doet de OKW?

  • Het stimuleren van onderling contact tussen leden.
  • Optreden als gesprekspartner en vraagbaak.
  • Het actief onderhouden van relaties met lokale- en regionale overheden, officiële instanties en andere verenigingen/       overkoepelende organisaties.
  • Belangenbehartiging bij projecten, die op meerdere  leden betrekking hebben.
  • Het vormen van een ventilatiekanaal voor issues, die onze leden onder de aandacht van andere leden of instanties willen brengen.


Nieuwe uitstraling
Een nieuwe naam vraagt om een nieuwe uitstraling. Momenteel wordt hieraan gewerkt. Geïnteresseerden, die meer informatie wensen, kunnen contact opnemen via: activiteiten@okw-wbd.nl

Sluiten