Nieuw lid OKW: Boers-Internetmarketing wint prijs

woensdag 09 februari 2011 14:35

Ondernemer uit Wijk bij Duurstede Ondernemer van het Jaar 2010 Utrechtse Heuvelrug!

Op de Utrechtse Heuvelrug wordt traditioneel een Nieuwjaarsreceptie georganiseerd door de overkoepelende ondernemersvereniging OKH. Een onderdeel van deze netwerkbijeenkomst is de verkiezing Ondernemer van het Jaar.

Marc Boers heeft een elektronica winkel van Expert in Leersum en werd als ondernemer genomineerd. Daarnaast heeft hij een internetmarketing bedrijf gevestigd in Wijk bij Duurstede. Het thema van de verkiezing was het nieuwe werken. Marc Boers zegt daarover: "Eerlijk gezegd wist ik niet precies wat ze daarmee bedoelden, maar ik heb een enthousiast verhaal verteld over hoe wij als traditioneel winkelier met Internet omgaan. En dat ik zoveel mogelijkheden met Internet zag dat ik daar een bedrijf voor heb opgericht. En daarvoor werk ik veel vanuit huis".

Dat sloot blijkbaar goed aan bij het thema want hij werd verkozen! ”Voor mij is het belangrijk om juist ook mijn nieuwe bedrijf onder de aandacht te brengen. Expert Leersum kennen ze wel, maar mijn nieuwe Wijkse bedrijf waar ik mijn diensten aanbied om websites beter vindbaar te maken nog niet! Deze onderscheiding helpt mij daar natuurlijk goed bij!” glundert Marc.

Sluiten