Ondernemersmarkt vrije kavels Langbroek Oranjehof

woensdag 27 oktober 2010 15:21

Op 25 oktober organiseert de gemeente Wijk bij Duurstede een informatieavond met ondernemersmarkt voor belangstellenden voor een vrije kavel op Oranjehof te Langbroek.

Tijdens deze avond wordt uitgebreide informatie gegeven over de koop van een vrije kavel en de bebouwingsmogelijkheden van de kavels. De avond start om 18.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Er zullen marktkramen zijn waar ondernemers infomateriaal op kunnen neerleggen. Deze kramen zullen voor 18.00 uur opgebouwd moeten worden. Hiervoor zijn de raadzaal en de commissiekamer vanaf 14.00 uur beschikbaar en de trouwzaal is vanaf 16.00 uur beschikbaar.

 

Kansen voor ondernemers

Het bebouwen van een kavel vraagt veel expertise. De meeste kopers bezitten niet zelf deze expertise. Een koper van een kavel zal hiervoor expertise inhuren; een architect om een ontwerp van het huis te maken, een aannemer om de woning te bouwen, er zal in de meeste gevallen een hypothecaire financiering noodzakelijk zijn en ook de inrichting van de tuin wordt soms uitbesteed. Werk dat goed uitgevoerd kan worden door lokale ondernemers. De verkoop van de kavels op Oranjehof is een goede kans voor lokale ondernemers om opdrachten te verwerven. De gemeente Wijk bij Duurstede en de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede ondersteunen deze kans van harte.

 

Ondernemersmarkt

Om kopers en lokale ondernemers bij elkaar te brengen organiseert de gemeente Wijk bij Duurstede en de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede tijdens de informatieavond een ondernemersmarkt. Op deze markt kunnen lokale ondernemers zich presenteren aan aspirant kopers. Deze markt is een uitermate goede gelegenheid voor de ondernemers uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek om als echte marktkoopmannen hun “waren” aan te prijzen en opdrachten te verwerven.

De locatie van de informatieavond is het gemeentehuis aan de Karel de Grotestraat te Wijk bij Duurstede. De gemeente zorgt voor de marktruimte. Ook is er een marktkraam voor u beschikbaar om presentatiemateriaal aan te bieden.

Hoe deel te nemen aan de markt

Dit is zeer eenvoudig. Stuur een e-mail naar Niels Veenhuizen, bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Wijk bij Duurstede; nveenhuizen@wijkbijduurstede.nl. De e-mail moet in ieder geval bevatten: de naam van de onderneming, de activiteit van de onderneming en een beschrijving van de manier waarop u zich gaat presenteren op de ondernemersmarkt. Houdt u er rekening mee dat de ruimte voor de markt beperkt is dus vol is vol. U kunt zich tot 10 november 2010 aanmelden.

 

Kosten deelname

De deelname aan de ondernemersmarkt is niet zonder verplichting. Als u zich opgeeft voor de markt en wij kunnen u een ruimte aanbieden, dan zijn de kosten hiervoor € 75,--. Deze kosten worden na uw deelname aan de markt teruggestort. Indien u zich opgeeft voor de ondernemersmarkt en u bent niet aanwezig dan wordt uw bijdrage van € 75,-- niet teruggestort. Nauw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met het rekeningnummer waar uw bijdrage op overgemaakt moet worden. Aanmelding voor de markt betekent niet automatisch deelname, want helaas is er beperkt ruimte beschikbaar.

 

Sluiten