23 juni Open Space bijeenkomst Wijkse Werkplaats

woensdag 16 juni 2010 11:08

Wijkse Werkplaats nieuw initiatief OKW!

De OndernemersKring Wijk bij Duurstede heeft zich tot doel gesteld daar waar mogelijk een bijdrage te leveren aan een gezond arbeidsklimaat binnend de gemeente Wijk bij Duurstede. Vanuit de leden is het idee geopperd om een Wijkse Werkplaats op te richten. In dit kader wordt op 23 juni aanstaande van 18.00 tot 21.00 uur een Open Space bijeenkomst georganiseerd in de grote kerk op de Markt in Wijk bij Duurstede

De Wijkse Werkplaats heeft als doel leren en werken voor jong en oud, voor werkenden en werkzoekenden. Gezien de brede rol die deze werkplaats kan vervullen zal de Wijkse Werkplaats kunnen fungeren als platform voor iedereen die in de toekomst nieuw of weer op de arbeidsmarkt komt. Werkervaring op doen in de breedste zin van het woord dus.

 

Samen realiseren

 

Is er genoeg animo voor een Wijkse Werkplaats? Om dat te weten te komen organiseerd de OKW op 23 juni een Open Space bijeenkomst waarbij samenwerking is gezocht met de Gemeente, scholen, Stichting Binding, WGSP en andere organisaties die het stimuleren van werkgelegenheid hoog in het vaandel hebben staan en natuurlijk de leden, ondernemend Wijk bij Duurstede, van de OKW.

 

Praat mee

 

De Wijkse Werkplaats wordt vooral georganiseerd om wonen en werken, stage lopen of reïntegreren in de eigen woonplaats te stimuleren. Wilt u mee te praten over de tot stand brenging van de Wijkse Werkplaats? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar activiteiten@okw-wbd.nl.

Sluiten