17 april in het teken van het bedrijfsleven

donderdag 11 maart 2010 15:28

Voor de derde keer organiseert de OndernemersKring Wijk bij Duurstede dé Bedrijven open dag van de regio: ‘Wijk in Bedrijf’ voor alle inwoners uit de gemeente. Op 17 april aanstaande openen bedrijven op de bedrijventerreinen Broekweg/Langshaven hun deuren tussen 10.00 – 14.00 uur en er is een bedrijvenmarkt.


Wijk in Bedrijf voor inwoners
Het doel van Wijk in Bedrijf is de werkgelegenheid in de gemeente stimuleren door inwoners van Wijk bij Duurstede kennis te laten maken met bedrijven in de Gemeente Wijk bij Duurstede. Iedereen die interesse heeft in het bedrijfsleven, zich op een baan oriënteert, een stage- of BPV-plek of oproep-/vakantiewerk zoekt, is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Evenals de voorgaande jaren zullen bedrijven hun deuren openstellen of zich op een andere manier presenteren.

Beursplein voor bedrijven
Aansluitend op Wijk in Bedrijf organiseert Stichting Binding in samenwerking met de OKW, de Rabobank, de gemeente Wijk bij Duurstede en Stichting Wijkse Projecten het Beursplein. Bedoelt om het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samen te brengen om te handelen in vraag en aanbod van vrijwillige inzet. Tussen 15.00 – 17.00 uur zijn ondernemers van harte welkom op het Gemeentehuis Wijk bij Duurstede.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op www.wijkinbedrijf.nl.

Sluiten