Plinten & Profielen Centrale krijgt Dun & Bradstreet Rating 1:

maandag 29 juni 2009 10:01

Zeker zaken doen met PPC

In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat de financiële risico’s zoveel mogelijk beperkt blijven. De Dun & Bradstreet Rating geeft hierin meer zekerheid. Zaken doen met de Plinten & Profielen Centrale is sinds 1 juni 2009 nog zekerder; de Plinten & Profielen Centrale heeft per die datum D&B Rating 1 gekregen.

De D&B Rating is een dynamische score die voortdurend automatisch wordt geactualiseerd en weerspiegelt de meest recente stand van zaken bij een bedrijf. Slechts 13% van de Nederlandse bedrijven valt in de hoogste categorie, waar de Plinten & Profielen Centrale nu deel van uitmaakt. De directie van de Plinten en Profielen Centrale is blij met de rating. Voor de klant is het duidelijk dat zij zaken doet met een gezonde en bovenal betrouwbare onderneming.

 

Dun & Bradstreet

De Dun & Bradstreet Rating wordt al jarenlang erkend als de toonaangevende voorspellende indicator om bedrijfsrisico’s te evalueren. Deze evaluaties zijn gebaseerd op de meest uitgebreide up-to-date informatie. De D&B Rating zet een heleboel afzonderlijke gegevens om in een heldere beoordeling van het prestatievermogen van een onderneming. D&B bekijkt per land welke factoren het meest bepalend zijn voor risicobeoordeling en bedrijfsfaillissementen. De analysemethode is universeel, waardoor elke D&B Rating, hoewel landspecifiek bepaald, internationaal te vergelijken is.

 

Dankzij deze unieke capaciteit van de D&B Rating worden bedrijven al vroeg gewaarschuwd in geval van mogelijke liquiditeitsproblemen en heeft men ruim de tijd om de handelsvoorwaarden te wijzigen om zo aanzienlijke financiële verliezen te voorkomen.

Sluiten