Slim omgaan met subsidies

dinsdag 23 juni 2009 14:45

Een thema-avond die u niet mag missen!

Subsidies kunnen in deze tijd zeer aantrekkelijk te zijn om financieringen op diverse fronten rond te krijgen. Vandaar de we als OKW u de mogelijkheden willen laten zien. Tevens nemen we een kijkje in de keuken van Urschel International LTD. Kortom een avond, die u niet mag missen!

 

De presentatie gaat in op de verschillende stimuleringsmaatregelen om bedrijven aan te zetten tot innovatie. Dat zijn o.a. innovatie-vouchers, WBSO, borgstellingskrediet, verschillende programma's gericht op samenwerking en innovatie. De presentatie wordt gegeven door Tineke Schavemaker. Zij werkt als innovatie ambassadeur en WBSO adviseur bij SenterNovem. De functie innovatie-ambassadeur is onlangs opgezet om betere adviezen aan ondernemers te kunnen geven over de verschillende bedrijfsondersteunende mogelijkheden van de overheid, ook buiten SenterNovem zoals regelingen van EVD, Octrooicentrum Nederland en Syntens.

 

Subsidie Advies Bureau Eimers&Otten is in 2006 opgericht door Petra Eimers en Marjon Otten. Het bureau beschikt over meer dan tien jaar ervaring op het gebied van subsidies voor stedelijke ontwikkeling, kennis & innovatie, werk & inkomen, internationale samenwerking en kunst & cultuur. Dankzij deze ervaring, actuele subsidiekennis, en het vermogen om zich te verbinden aan uw organisatie, maken zij het mogelijk om voor u de passende subsidies op te sporen en te genereren. Zij zijn in staat in te spelen op allerhande zaken die zich op het werkterrein van subsidies kunnen voordoen.

 

Tijdens de thema-avond wordt er door het bureau Eimers&Otten vooral ingezoomd op het terrein Personeel & scholing. Veel bedrijven verkeren in de veronderstelling dat er voor ondernemers alleen belastingvoordeel via de WBSO te halen is. Petra Eimers zal u er deze avond van overtuigen dat dit maar één van de vele subsidiekansen betreft.

 

Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen!

 

Over SenterNovem

SenterNovem is een agentschap van het ministerie van Economische Zaken. Namens de overheid bieden wij een groot aantal regelingen en programma’s  aan op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Deze regelingen zijn bedoeld om bedrijven, overheden, kennisinstellingen en in enkele gevallen ook consumenten te ondersteunen bij duurzame of innovatieve projecten. De ondersteuning die u van SenterNovem krijgt kan bestaan uit financiële steun, advies, kennis of hulp bij het zoeken van partners en contacten in binnen- en buitenland. SenterNovem werkt ook internationaal, in opdracht van het Internationaal Energie Agentschap (IEA) en de Europese Unie (EU). Daarnaast hebben veel nationale programma's een internationale component.

 

Meld je nu nog aan! www.okw-wbd.nl

 

Het totale programma staat in de agenda op de homepage. Het wordt zichtbaar als je op de tekst klikt.

 

We zien je komst tegemoet.

 

 

Sluiten