Bedrijfsleven Wijk bij Duurstede opent deuren met succes!

fietswoensdag 20 mei 2009 12:46

Op 16 mei jl. heeft Wijk in Bedrijf plaatsgevonden. Maar liefst 35 bedrijven hebben deelgenomen aan dit door de OndernemersKring georganiseerde evenement.

Bedrijven hebben zich gepresenteerd op een kraam aan de Langkamp of zetten de deuren van hun bedrijf open. Het doel? Inwoners kennis laten maken met het bedrijfsleven in de gemeente en bedrijven de kans te geven locaal medewerkers, stagiaires of vakantiekrachten te werven.

De tweede editie van Wijk in Bedrijf heeft vruchten afgeworpen. Bedrijven, die hun vacatures op www.wijkinbedrijf.nl hadden vermeld, hebben heel gericht mensen over de vloer gekregen. In totaal stonden er 27 vacatures open bij de diverse bedrijven. Aegir Marine spreekt over 15 cv’s. Lekhaven B.V. heeft zelfs direct een chauffeur aangenomen.

Ook de gemeente liet zich van zijn goede kant zien. De burgemeester en twee wethouders hebben per fiets een flitsbezoek afgelegd bij aantal bedrijven, waaronder H.J. van Dam transport, Caring Fieldmarketing, Mocking Hoveniers en Jo van Beek. Voorzitter OKW Etske Muis: “We zijn blij met de inzet van alle partijen. Zowel de KvK Midden Nederland, het WGSP en de gemeente hebben bijgedragen aan de realisatie van dit evenement. Daarnaast hebben onze eigen mensen zich enorm ingezet om het geheel te laten slagen. Onze inspanningen om beter samen te werken beginnen vruchten af te werpen.”

Vast evenement

Wijk in Bedrijf heeft potentie. Daarvan is iedereen overtuigd. Reden om het als vast evenement op de agenda van de OKW te zetten. Volgend jaar zal Wijk in Bedrijf vermoedelijk in april plaatsvinden.

Sluiten