Personeelstekort- of overschot: Hoe houd ik er grip op

foto persbericht werkinuitvoering 26mrtdonderdag 12 maart 2009 10:50

Thema-avond Werkgelegenheid voor Wijkse Ondernemers
26 maart 2009, Gouden Leeuw, aanvang 19.30 uur

Op 26 maart 2009 organiseren de OndernemersKring Wijk bij Duurstede, de Kamer van Koophandel Midden-Nederland, de Gemeente, Hart van Wijk en het Werkgeversservicepunt (WSGP) een thema-avond over de lokale arbeidsmarkt. Doel van de bijeenkomst is met Wijkse ondernemers kennis delen over de lokale arbeidsmarkt en de werkgelegenheid bij eigen bedrijven. De bijeenkomst vindt plaats op 26 maart 2009. Aanvang 19.30 uur. Locatie is de Gouden Leeuw. U kunt zich via deze button opgeven.

Met de huidige economische recessie zien we veel ondernemers worstelen met vragen rond werkgelegenheid zoals bijvoorbeeld hoe ga ik om met mijn personeel in tijden dat er onvoldoende werk voor ze is, maar ook hoe kom ik aan goede mensen als de ordeportefeuille aantrekt. En hoe krijg ik mijn onderneming crisisbestendig. Zaken die aan de orde komen zijn onder andere: hoe kom ik in aanmerking voor werktijdverkorting? Hoe krijg ik stagiaires. Hoe ontsla ik medewerkers, hoe kom ik aan de juiste mensen? Moet ik wat aan scholing voor mijn mensen doen en hoe dan? Wie kan mij daarbij helpen, zijn er subsidiemogelijkheden?

De bijeenkomst wordt voorgezeten door Pascal Spanauf. De heer Spanauf is zelfstandig arbeidsmarktdeskundige. Hij heeft recent de gemeente Veenendaal bijgestaan en voert nu een opdracht uit bij de Regionale Sociale Dienst (RSD).

De avond staat open voor alle ondernemers in gemeente Wijk bij Duurstede en omgeving. De toegangsprijs is €10,-. Leden van de OKW en Hart van Wijk hebben gratis toegang. Aanmelden kan eenvoudig via deze button.

Sluiten