B&W bezoekt leden OndernemersKring

vrijdag 30 januari 2009 12:32

Op woensdag 28 januari bezocht een delegatie van Burgemeester en Wethouders diverse leden van de OndernemersKring (OKW). Doelstelling van de informele middag was het dichterbij elkaar brengen van gemeente en ondernemers.

Met binnenvaartschip Animo van Lekhaven BV vond de aftrap plaats. Vanuit de Oude Haven zijn de sluizen bezocht en is de zichtlijn bekeken van de Wijkse loswal in het kader van de ideeën rondom Blue Port. Daarna stonden er aan de kade bij Lekhaven BV familiefietsen van Air & Fun Promotions klaar.

 

 

Al fietsend zijn SiteTec op de Voswijk en Missing Piece aan de Zandweg aangedaan voor een bezoek, waarbij de bedrijven zich hebben gepresenteerd. Ook is de status van de revitalisering belicht van de bedrijventerreinen Broekweg en Langshaven. Een belangrijk onderwerp voor zowel gemeente als ondernemers. Representativiteit is niet alleen van belang voor de huidige ondernemers, maar trekt ook nieuwe ondernemers om zich in de gemeente Wijk bij Duurstede te vestigen. De spin-off is meer werkgelegenheid. Een doel van zowel de gemeente als de OKW.

De middag eindigde op bedrijventerrein Broekweg bij Royaan, die gezorgd hadden voor een feestelijke afsluiting met hun befaamde borrelhapjes.

 

Sluiten