Nieuwjaarsbijeenkomst OKW bij Renault dealer Van Kerkhof & Visscher groot succes

maandag 12 januari 2009 12:17

Donderdag 8 januari vond de eerste bijeenkomst 2009 van de OndernemersKring Wijk bij Duurstede (OKW) plaats. Ditmaal vond de nieuwjaarsbijeenkomst plaats bij één van de leden: Renault dealer Van Kerkhof & Visscher. Om 18:00 begon de bijeenkomst en al snel was het erg druk, in totaal waren er zo'n 65 genodigden aanwezig. Alle aanwezigen konden weer bijpraten en elkaar alle goede voornemens laten weten. Dit gebeurde allemaal onder het genot van een hapje en drankje dat prima verzorgd werd door Vernooij Catering. Naast de vele ondernemers waren ook B&W ruim vertegenwoordigd. Van Kerkhof & Visscher gaf een bedrijfspresentatie waaruit bleek dat het bedrijf groter is dan de vestiging Wijk bij Duurstede (waar het bedrijf oorspronkelijk is begonnen).

Het bedrijf heeft inmiddels 14 vestigingen in onder andere Amsterdam, Rotterdam en Tiel en is naast Renault dealer ook dealer van Nissan en Dacia. Deze merken zijn ook in Wijk bij Duurstede te koop, iets wat de aanwezigen niet wisten. Blikvanger van de avond was de Nissan GT-R die speciaal voor deze avond naar Wijk bij Duurstede was gehaald. Ondanks de grootte die het bedrijf inmiddels heeft, is het bedrijf nog steeds erg lokaal betrokken. Dat bleek wel uit deze avond.

Al met al een goede avond waar ondernemend Wijk bij Duurstede met elkaar vol vertrouwen het nieuwe jaar in gaat! Het eerstvolgende Ondernemerscafé is op maandag 2 februari vanaf 17.30 uur in café 't Hoff.

Sluiten