Regionaal Netwerk Event groot succes

donderdag 02 juni 2022 09:34

Op 25 mei organiseerde onze ondernemersvereniging een netwerkevent voor de regio. Een sfeer impressie!

B-Captured Media heeft een prachtige video gemaakt om na te genieten van de dag. Je ziet de aftermovie hier.

Hardy Smit, voorzitter van OKW laat weten:

'Het is altijd spannend of een Event aanslaat en er voldoende inschrijvingen komen. Uiteindelijk zijn we op de verwachte 120 deelnemers uitgekomen. 

Persoonlijk heb ik alleen positieve reacties mogen ontvangen! Dat vond ik zeer bijzonder; de insteek om gemixed wandelgroepen samen te stellen gaf de deelnemer direct het gevoel om te gaan netwerken. In de kerk idem; flexibele indeling gaf de deelnemer de mogelijkheid tijdens walking diner van sta-tafel te wisselen. 

Wijk bij Duurstede; "kleine stad," (dat weet iedereen al) met "grote historie" (dat wist nog niet iedereen). Het thema geschiedenis was uiteindelijk een verassende combi met netwerken.

Burgermeester Iris Meerts belichtte de activiteiten om de lokale en regionale economie te stimuleren door middel van ondersteuning door de inkoopambtenaren. 

Daar kwam de indrukwekkende mobiele tentoonstelling over de bouwtijd van het Vikingschip nog bij. Maarliefst 4 jaar is hier met veel liefde keihard aan gewerkt. Dit proces is door André van Zwieten op een geweldige wijze vormgegeven.

Kortom; het evenenment was een schot in de roos!

Over 2 jaar organiseert de ondernemersvereniging van de gemeente Utrechtse Heuvelrug dit regionale netwerk event.'

Fotografische impressie

De foto's zijn gemaakt door Ankie Meutgeert. Alle foto's zijn hier te bekijken.

In andere media:

WijksNieuws, artikel 30 mei 2022

Sluiten