Enquête verkeer gemeente Wijk bij Duurstede

logo gemeentemaandag 11 april 2022 11:37

Ondernemers van de gemeente Wijk bij Duurstede kunnen tot en met 1 mei 2022 een enquête invullen over verkeer. Wat vindt u van de verkeersveiligheid, de verkeersdrukte en de bereikbaarheid? Hoe ervaart u het verkeer in de gemeente Wijk bij Duurstede op de fiets, in de auto of te voet?

Waarom dit onderzoek?

De gemeente Wijk bij Duurstede is momenteel bezig met het maken van een nieuw uitvoeringsplan voor verkeer. Ze maakt een programma met projecten die de gemeente in de komende 4 jaar wil uitvoeren om de doelen uit het gemeentelijk verkeersbeleid (GVVP) te bereiken. 

Eén van de doelen uit het GVVP is het stimuleren van fietsverkeer. Fietsen is immers gezond, goedkoop én goed voor het milieu. De gemeente is benieuwd naar uw mening over de huidige verkeerssituaties en met name ook naar uw ervaringen op de fiets. Naast het onderwerp fiets, komen ook andere onderwerpen aan bod, zoals verkeersveiligheid, voetgangers, autoverkeer en ov. De gemeente wil graag weten wat u als inwoner of ondernemer belangrijk vindt op het gebied van verkeer en vervoer.

Link naar de enquête

Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst!

www.wijkbijduurstede.nl/wijk-bij-duurstede/enquete-verkeer-gemeente-wijk-bij-duurstede 

« Terug