Ook zo geschrokken van die hoge energierekening?

R&R Consultancy RR_Logo CMYKmaandag 25 april 2022 10:31

R&R Energy Consultancy staat u bij tijdens de huidige gekte in de energiemarkt, met een kritische blik op de energiehuishouding van uw organisatie en advies waarmee u de investeringen in verduurzaming betaalbaar kunt houden.

Hierbij een extra nieuwsbericht voor de ondernemers van het ondernemerskring Wijk bij Duurstede

 

Als energiepartner staat R&R Energy Consultancy haar klanten dagelijks bij in de complexiteit van de energiemarkt. Een van de diensten die R&R Energy Consultancy voor haar klanten faciliteert is het stuk Contractbeheer en de begeleiding van de verduurzaming van u als organisatie.

 

Door de huidige gekte in de energiemarkt is het nu meer dan ooit verstandig om eens kritisch naar uw eigen energiehuishouding te kijken omdat de kosten extreem zijn gestegen.

Daarnaast is u waarschijnlijk niet ontgaan dat vorige week het kabinet heeft aangekondigd nog dit jaar te willen stoppen met het gebruik van Russisch gas. Dit zal naar verwachting een negatieve impact hebben op de prijsontwikkelingen wat betekent maandelijks een nog hogere energiefactuur.

 

Wil u vrijblijvend weten voor welke subsidies en andere voordelen u in aanmerking komt om de duurzame investering zo laag mogelijk te houden?

Verschillende bedrijven uit Wijk bij Duurstede en leden van de ondernemersvereniging zijn u voorgegaan waarbij er een duurzame samenwerking is ontstaan.

Neem dan contact op met Roy van Straaten van R&R Energy Consultancy via telefoonnummer 06-21270657 of per e-mail vanstraaten@rr-energy.nl  

« Terug