Rebranding Jacomij Metalen en Jacomij Electronics Recycling

Jacomij met nieuw logodonderdag 17 februari 2022 12:34

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat onze beide bedrijven op industrieterrein Broekweg eind vorig jaar van nieuwe logo’s zijn voorzien en een verfrissende uitstraling hebben gekregen.

Eén en ander is het gevolg van een nog nauwere samenwerking met onze moeder- en zusterbedrijven in het buitenland, zijnde Siegfried Jacob Metallwerke, Nickelhütte Aue, Ireland Alloys en Siegfried Jacob Hamburg wat geresulteerd heeft in een nieuwe gezamenlijke identiteit als de Jacob Metal Group.

Met deze nieuwe merknaam willen we niet alleen de gemeenschappelijke overeenkomsten benadrukken maar bundelen we ook de individuele technische en commerciële krachten binnen de groep.

Resources zijn eindig, onze ideeën niet; om grondstoffen te besparen hebben wij ons altijd onderscheiden in het vinden van innovatieve oplossingen om eenmaal geproduceerde producten te recyclen.
Met het dragen van deze verantwoordelijkheid zijn wij klaar voor de toekomst en leveren zo een belangrijke bijdrage aan de bescherming van onze planeet.
Daar staan wij voor.

 

Erik van den Heuvel
Managing Director

Sluiten