500ste klant voor EigenWijkse Energie

500steKlantEWEC-taart-grootdonderdag 27 januari 2022 12:06

EigenWijkse Energie, de lokale en 100% groene energieleverancier van Wijk bij Duurstede, heeft op 27 januari haar 500ste klant verwelkomd met bloemen en taart.

'Onze energie komt straks gewoon uit Cothen'

Het gaat om het echtpaar Blokland dat binnenkort verhuist naar het gloednieuwe en duurzame appartementencomplex ‘De Soeverein’ in Cothen.

“Ik volg de EWEC al een tijdje via hun nieuwsbrief en nu we verhuizen willen we ook echt een lokale energieleverancier. Onze energie komt straks gewoon uit Cothen, van het zonnepark om de hoek. Lokaler en duurzamer kan het toch niet?”, aldus Toon. “Het is heel fijn dat ik samen met Margreet in de winkel een contract kan afsluiten en alle vragen die we nog hadden direct worden beantwoord.”

Sarida van der Meer, directeur van EigenWijkse Energie reageert: “Toon had gedegen onderzoek gedaan voor hij bij ons in de Energiewinkel binnenstapte. Hij was goed op de hoogte van de energiemarkt, de prijzen en de mate van duurzaamheid van de verschillende aanbieders. Dan is het een extra mooi compliment als iemand zo bewust voor de lokale coöperatie kiest.”

EigenWijkse Energie is samen met 60 andere lokale leveranciers onderdeel van de coöperatie om| nieuwe energie. Zij behoren tot de meest duurzame energieaanbieders van het land. Al zeven jaar op rij staan ze met het rapportcijfer 10 bovenaan in de landelijke Stroomranking.

www.ewec.nl



Sluiten