R&R Energy Consultancy stelt zich voor

R&Rdonderdag 18 november 2021 11:21

Nieuwe OKW-leden krijgen altijd de gelegenheid zich voor te stellen. Roy van Straaten en Roy Janssen van R&R Energy Consultancy helpen onder meer bij de strategische inkoop en verkoop van energie.

Beste leden van het OKW,

 

Als nieuw lid van het OKW willen wij graag gebruik maken van de kans om ons bedrijf aan jullie te presenteren met onderstaand bericht.

 

De hoogte van de energierekening is voor veel bedrijven en consumenten volgend jaar niet of nauwelijks meer te betalen. Dat bovenstaande aankondiging de media pas een paar weken geleden heeft bereikt verbaasd ons ten zeerste. Onze passie is de energiemarkt en daarom is ons doel bedrijven en gezinnen te helpen met goede adviezen op de juiste momenten om de energierekening betaalbaar te houden.

 

Jaarlijks vragen wij voor veel bedrijven subsidie aan wanneer zij duurzame maartregelen willen gaan toepassen. Iedereen komt in aanmerking voor subsidie, ongeacht uw jaarlijkse energieverbruik of de grootte van uw bedrijf. Bij de één gaat het om een paar honderd euro en bij de ander om tienduizenden euro’s ondersteuning. Deze kansen moeten we benutten met elkaar. Alleen waar begin je met de aanvraag en hoe werkt het allemaal?

Daar zijn wij voor met R&R Energy Consultancy.


Over R&R Energy Consultancy

R&R Energy Consultancy is opgericht door Roy van Straaten (woonachtig in Wijk bij Duurstede) en Roy Janssen (woonachtig in Arnhem). Twee naamgenoten met zeer veel expertise en samen ruim 30 jaar ervaring in de energiebranche. R&R Energy Consultancy helpt u bij de strategische inkoop en verkoop van energie, het verhandelen van uw GvO’s (Garantie van Oorsprong), het aanvragen van (duurzame) subsidies, de begeleiding van (duurzame) energieprojecten en onder andere de factuurcontrole. Aan de hand van een machtiging tussen u als klant en R&R Energy Consultancy, zal R&R Energy Consultancy u ontzorgen. De machtiging wordt gebruikt om bij de verschillende energieleveranciers, netbeheerders en bijvoorbeeld meetbedrijven kenbaar te maken dat R&R Energy Consultancy met uw toestemming onderhandelingen mag voeren en energiegegevens mag opvragen. Dit kan voor zowel elektriciteit als voor het gas.

Roy Janssen 

Roy van Straaten

 

Werkwijze
R&R Energy Consultancy legt namens u contact met verschillende energieleveranciers en zal onderhandelingen voeren om een marktconform energiecontract te realiseren. De uitkomsten van deze onderhandelingen worden met u besproken en aan de hand daarvan kan er op basis van een advies een weloverwogen keuze gemaakt worden voor de korte en/of lange termijn.

Boven op de bal
R&R Energy Consultancy informeert u tijdig wanneer uw huidige overeenkomst afloopt en wanneer het verstandig is om opnieuw naar de energiezaken te kijken. Ze analyseert immers dagelijks de energiemarkt.

Zo ontvangt u als klant altijd een marktconform contract en zult u niet te veel betalen als ‘’slaper’’ of te weinig vergoed krijgen voor uw duurzame energieopwekking bij een energieleverancier.

 

Interesse:
Als u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek neem dan contact op met Roy van Straaten op telefoonnummer 06-21270657 / vanstraaten@rr-energy.nl of Roy Janssen 06-33401004 / Roy janssen@rr-energy.nl

Een vrijblijvend gesprek kost enkel tijd en levert altijd wat zinnigs op.

 

Met vriendelijke groet,

Roy van Straaten

directeur

 

mobiel

+31 (0)6 21 27 06 57

e-mail

vanstraaten@rr-energy.nl

Sluiten