Nieuw advocatenkantoor opgericht: RechtSaam Advocaten & Mediators

foto Rechtsaam partners Michaëla Wielingazaterdag 25 september 2021 14:00

Advocaat / mediator en OKW-lid Michaëla Wielinga gaat samenwerking aan.

RechtSaam Advocaten & Mediators

Nadat ik (Michaëla Wielinga) ruim 8 jaar als zelfstandig advocaat/mediator Personen- en Familierecht mijn praktijk heb uitgeoefend op de Markt in Wijk bij Duurstede was het tijd voor een volgende stap! Vanaf 1 september jongstleden zet ik mijn werkzaamheden voort vanuit een nieuw opgericht advocatenkantoor: RechtSaam Advocaten & Mediators.

Binnen het kantoor ga ik samenwerken met twee andere ervaren advocaten/mediators, te weten Andrea Begthel en Marino Vossen. Zij hebben hiervoor jarenlang hun praktijk uitgeoefend in Houten. Wij worden hierbij ondersteund door Joyce die haar gehele carrière al in de advocatuur werkzaam is.

Ons kantoor is met name gespecialiseerd op het gebied van het Personen- en Familierecht en Erfrecht.

Het kantoor heeft twee vestigingen, te weten een hoofdvestiging te Houten aan Het Spoor 64 (waar Andrea en Marino al gevestigd waren) en de mogelijkheid om af te blijven spreken op mijn vertrouwde adres op de Markt 13 te Wijk bij Duurstede.

Voor cliënten verandert er dus eigenlijk niets, behalve dat wij onze dienstverlening gezamenlijk naar een nog hoger niveau kunnen tillen en cliënten uit de gehele regio kunnen bijstaan.

Vind jij het leuk om ons nieuwe kantoor te komen bewonderen of heb je een inhoudelijke vraag? De koffie staat klaar! Bel (030-2271554) of mail (info@rechtsaam.nl) ons gerust! Tot snel ziens!

« Terug